Evinde radyoaktif bomba yaptı

09.09.2021 - 13:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1999+ kez okundu.
 

Evinde radyoaktif bomba yaptı

Fransa'da polis, evinde radyoaktif bomba yaptığı tespit edilen bir kişiyi tutukladı. Aşırı sağcı olduğu belirlenen kişinin evinde Nazilerin kullandığıgamalı haç ve beyazların üstünlüğünü savunan Klu Klux Klan maskeleri bulundu.

Fransa'nın doğusundaki Haut-Rhin vilayetinde, uranyum içeren radyoaktif bomba yaptığı tespit edilen bir aşırı sağcı tutuklandı. Fransız basınındaki haberlere göre, Colmar polis karakolu, 26 Ağustos'ta Rouffach kentindeki Marcel Rudloff eğitim merkezinde bir öğrencinin arkadaşlarına patlayıcı hazırlama videolarını gösterdiğine dair ihbar aldı. Fransa’nın en büyük davası başladıFransa’nın en büyük davası başladı EVİNDE 4 ADET BOMBA ÇIKTI Polis, 26 yaşındaki kişinin evine yaptığı baskında 4 bomba buldu. Bombaların uranyum oksit tozu ve 2 bin 500 bekerel ışını yayan mineral bir taş içerdiği tespit edildi.   TUTUKLANDI Bombaları hazırlayan kişi "patlayıcı alet üretme" suçlamasıyla tutuklandı. Polis, tutuklanan kişinin evinde Nazilerin kullandığı gamalı haç ve beyazların üstünlüğünü savunan Klu Klux Klan maskeleri buldu.  
Fransa'da polis, evinde radyoaktif bomba yaptığı tespit edilen bir kişiyi tutukladı. Aşırı sağcı olduğu belirlenen kişinin evinde Nazilerin kullandığıgamalı haç ve beyazların üstünlüğünü savunan Klu Klux Klan maskeleri bulundu.

Fransa'nın doğusundaki Haut-Rhin vilayetinde, uranyum içeren radyoaktif bomba yaptığı tespit edilen bir aşırı sağcı tutuklandı. Fransız basınındaki haberlere göre, Colmar polis karakolu, 26 Ağustos'ta Rouffach kentindeki Marcel Rudloff eğitim merkezinde bir öğrencinin arkadaşlarına patlayıcı hazırlama videolarını gösterdiğine dair ihbar aldı.

Fransa’nın en büyük davası başladıFransa’nın en büyük davası başladı


EVİNDE 4 ADET BOMBA ÇIKTI

Polis, 26 yaşındaki kişinin evine yaptığı baskında 4 bomba buldu. Bombaların uranyum oksit tozu ve 2 bin 500 bekerel ışını yayan mineral bir taş içerdiği tespit edildi.

 

TUTUKLANDI

Bombaları hazırlayan kişi "patlayıcı alet üretme" suçlamasıyla tutuklandı. Polis, tutuklanan kişinin evinde Nazilerin kullandığı gamalı haç ve beyazların üstünlüğünü savunan Klu Klux Klan maskeleri buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.