Everton'da cinsel istismar skandalı!

20.07.2021 - 14:40, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 999+ kez okundu.
 

Everton'da cinsel istismar skandalı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da ismi açıklanmayan bir futbolcu çocuklara cinsel istismarda bulunduğu şüphesiyle tutuklandı.

Premier Lig'de bir futbolcu, çocuklara cinsel istismarda bulunduğu şüphesiyle tutuklandı. Yasal nedenlerle ismi açıklanmayan 31 yaşındaki futbolcu, Manchester Polisi tarafından gözaltına alındı. Everton kulübü yaptığı açıklamada, polis soruşturmasındaki oyuncunun kadro dışı bırakıldığını doğruladı ve yetkilileri soruşturmalarla desteklemeye devam edeceğini belirtti. Futbolcu, daha sonra soruşturma sonuçlanana kadar kefaletle serbest bırakıldı. Everton kulübünden bir yetkili, "Polis soruşturması nedeniyle bir futbolcumuzun sözleşmesini askıya aldığımızı doğrulayabiliriz. Kulüp yetkilileri soruşturmaya destek vermeye devam edecek ve şu an başka açıklama yapılmayacak" şeklinde konuştu.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da ismi açıklanmayan bir futbolcu çocuklara cinsel istismarda bulunduğu şüphesiyle tutuklandı.

Premier Lig'de bir futbolcu, çocuklara cinsel istismarda bulunduğu şüphesiyle tutuklandı.

Yasal nedenlerle ismi açıklanmayan 31 yaşındaki futbolcu, Manchester Polisi tarafından gözaltına alındı.

Everton kulübü yaptığı açıklamada, polis soruşturmasındaki oyuncunun kadro dışı bırakıldığını doğruladı ve yetkilileri soruşturmalarla desteklemeye devam edeceğini belirtti.

Futbolcu, daha sonra soruşturma sonuçlanana kadar kefaletle serbest bırakıldı.

Everton kulübünden bir yetkili, "Polis soruşturması nedeniyle bir futbolcumuzun sözleşmesini askıya aldığımızı doğrulayabiliriz. Kulüp yetkilileri soruşturmaya destek vermeye devam edecek ve şu an başka açıklama yapılmayacak" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.