Eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü babasını öldürdü

CİNAYET 04.05.2021 - 16:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1121+ kez okundu.
 

Eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü babasını öldürdü

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde Nazım K., çıkan tartışma sonucu oğlu Güven K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'nde dükkanı bulunan 2 çocuk babası 31 yaşındaki Güven K., eşinin kendisini aldattığından şüphelenince eve gizlice ses kayıt cihazı yerleştirdi. Kayıtları dinleyen Güven K. eşi ile babası 51 yaşındaki Nazım K.'nin sık sık konuştuklarını belirledi. BABASINDAN ŞÜPHELENDİ Eşi ile babasının arasında bir ilişki olduğundan şüphelenen Güven K., bu nedenle boşanma davası açmaya hazırlanırken, aynı apartmanda yaşayan ailesinin yanına gitti.   TARTIŞMA ÇIKINCA BIÇAKLADI Güven K. ile babası arasında ses kayıları nedeniyle tartışma çıktı. Anne Münevver K da tartışmaya katıldı. Çıkan kavgada Güven K., eline geçirdiği bıçakla babasını bıçakladı. Nazım K., aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yerde kaldı. Sesleri duyan komşuların ihbarıyla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. OLAY YERİNDE ÖLDÜ Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Nazım K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Nazım K.'nin cansız bedeni Ergene Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, Güven K. ile annesi Münevver K.'yi gözaltına alıp, emniyete götürdü.
Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde Nazım K., çıkan tartışma sonucu oğlu Güven K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'nde dükkanı bulunan 2 çocuk babası 31 yaşındaki Güven K., eşinin kendisini aldattığından şüphelenince eve gizlice ses kayıt cihazı yerleştirdi.

Kayıtları dinleyen Güven K. eşi ile babası 51 yaşındaki Nazım K.'nin sık sık konuştuklarını belirledi.

BABASINDAN ŞÜPHELENDİ
Eşi ile babasının arasında bir ilişki olduğundan şüphelenen Güven K., bu nedenle boşanma davası açmaya hazırlanırken, aynı apartmanda yaşayan ailesinin yanına gitti.

 

TARTIŞMA ÇIKINCA BIÇAKLADI
Güven K. ile babası arasında ses kayıları nedeniyle tartışma çıktı. Anne Münevver K da tartışmaya katıldı. Çıkan kavgada Güven K., eline geçirdiği bıçakla babasını bıçakladı.

Nazım K., aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yerde kaldı. Sesleri duyan komşuların ihbarıyla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


OLAY YERİNDE ÖLDÜ
Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Nazım K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Nazım K.'nin cansız bedeni Ergene Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, Güven K. ile annesi Münevver K.'yi gözaltına alıp, emniyete götürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.