Eşini dambılla öldürdü

CİNAYET 22.02.2021 - 16:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1399+ kez okundu.
 

Eşini dambılla öldürdü

Boşanma aşamasında olduğu 3 çocuk annesi olan eşinin kafasını spor aleti dambılla ezerek öldüren koca, polise teslim oldu.

Erol Yenisu, sabah saatlerinde İstanbul’un Pendik ilçesi Çamlık Mahallesi’nde ikamet eden eşi Hanife Yenisu'nun yanına geldi. Hakkında uzlaştırma kararı olan Erol Yenisu, çocuklarının evde olmadığı esnada eşiyle tartışmaya başladı.   DAMBILLA KAFASINI EZİP, ÖLDÜRDÜ Gözü dönmüş koca, tartışma esnasında evde bulunan dambıl diye tabir edilen spor aleti ile eşinin kafasını ezerek öldürdü.   TESLİM OLDU Zanlı, daha sonra polise giderek teslim oldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kadının cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.    
Boşanma aşamasında olduğu 3 çocuk annesi olan eşinin kafasını spor aleti dambılla ezerek öldüren koca, polise teslim oldu.

Erol Yenisu, sabah saatlerinde İstanbul’un Pendik ilçesi Çamlık Mahallesi’nde ikamet eden eşi Hanife Yenisu'nun yanına geldi.

Hakkında uzlaştırma kararı olan Erol Yenisu, çocuklarının evde olmadığı esnada eşiyle tartışmaya başladı.

 

DAMBILLA KAFASINI EZİP, ÖLDÜRDÜ

Gözü dönmüş koca, tartışma esnasında evde bulunan dambıl diye tabir edilen spor aleti ile eşinin kafasını ezerek öldürdü.

 

TESLİM OLDU

Zanlı, daha sonra polise giderek teslim oldu.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kadının cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.