Ermenistan PKK'lı evlatlarını yardıma çağırdı

29.09.2020 - 11:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1007+ kez okundu.
 

Ermenistan PKK'lı evlatlarını yardıma çağırdı

Azerbaycan ordusunun karşısında bir varlık gösteremeyen Ermenistan sahaya PKK’lı teröristleri sürdü. İran üzerinden getirilen teröristler Fuzuli ve Cebrayil’de Azeri ordusuna karşı savaştırılıyor.

Azerbaycan’ın yerleşim birimlerine hain saldırılar düzenleyerek bölgede çatışmaların başlamasına neden oldu Ermenistan, sahada madara olunca devreye PKK’lı teröristleri soktu.   Dağlık Karabağ’ı işgal etmek için hamle yapan Ermeniler, Suriye’den getirdikleri teröristleri Azeri ordusuna karşı kullanıyor. Çatışmaların yopun olarak yaşandığı Fuzuli ve Cebrayil bölgeleri ile Karabağ’ın kuzey bölgelerinde öldürülenlerin çoğunun PKK’lı teröristler olduğu tespit edildi.   Ermenistan, önceki gün Azerbaycan topraklarında saldırmadan önce Fransa’nın Suriye ve Irak kuzeyinde PKK’lı teröristlerden oluşturduğu Ermeni taburların bölgeye sevk etmişti.   Azerbaycan sadece Türkiye'ye güveniyor Ermenistan’ın arkasında Türkiye’yi Doğu Akdeniz’de köşeye sıkıştırmak isteyen Fransa, Rusya ve Birleşik Arap Emirliklerinin olduğu biliniyor. e güvendiği Türkiye dışında hava sahasını tüm ülkelere kapattı. Azerbaycan’ın Rusya’ya da hava sahasını kapatması iki ülke arasındaki güvensizliği ortaya koydu. 
Azerbaycan ordusunun karşısında bir varlık gösteremeyen Ermenistan sahaya PKK’lı teröristleri sürdü. İran üzerinden getirilen teröristler Fuzuli ve Cebrayil’de Azeri ordusuna karşı savaştırılıyor.

Azerbaycan’ın yerleşim birimlerine hain saldırılar düzenleyerek bölgede çatışmaların başlamasına neden oldu Ermenistan, sahada madara olunca devreye PKK’lı teröristleri soktu.

 

Dağlık Karabağ’ı işgal etmek için hamle yapan Ermeniler, Suriye’den getirdikleri teröristleri Azeri ordusuna karşı kullanıyor.

Çatışmaların yopun olarak yaşandığı Fuzuli ve Cebrayil bölgeleri ile Karabağ’ın kuzey bölgelerinde öldürülenlerin çoğunun PKK’lı teröristler olduğu tespit edildi.

 

Ermenistan, önceki gün Azerbaycan topraklarında saldırmadan önce Fransa’nın Suriye ve Irak kuzeyinde PKK’lı teröristlerden oluşturduğu Ermeni taburların bölgeye sevk etmişti.

 

Azerbaycan sadece Türkiye'ye güveniyor
Ermenistan’ın arkasında Türkiye’yi Doğu Akdeniz’de köşeye sıkıştırmak isteyen Fransa, Rusya ve Birleşik Arap Emirliklerinin olduğu biliniyor.

e güvendiği Türkiye dışında hava sahasını tüm ülkelere kapattı. Azerbaycan’ın Rusya’ya da hava sahasını kapatması iki ülke arasındaki güvensizliği ortaya koydu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.