ERKEK KARDEŞİ İLE 3,5 VE 5 YAŞINDAKİ KIZLARINA TECAVÜZ ETTİ

14.05.2022 - 13:48, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1234+ kez okundu.
 

ERKEK KARDEŞİ İLE 3,5 VE 5 YAŞINDAKİ KIZLARINA TECAVÜZ ETTİ

Küçük kızlarına tecavüz edip cezaevine gönderilen şahsın daha önceden erkek kardeşine de tecavüzde bulunduğu, eşiyle bu nedenle ayrılıp çocukların velayetinin babaya verildiği öğrenildi.

Düzce'nin Körpeşler ilçesinde yaşayan 3,5 ve 5 yaşlarındaki kız çocukları, babaları tarafından cinsel istismara uğradı. Babaannelerinin doktora götürdüğü iki kız kardeşten 5 yaşında olanı, “Babam bizi acıtıyor” dedi. Durumdan şüphelenen doktor, polise haber verdi. İki çocuk adli tıp kurumuna götürüldü. Çocukların cinsel istismara uğradığı tespit edildi. DHA'nın aktarımına göre, çocuklar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Vahşi baba cezaevinde Gözaltına alınan S.M. ise dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Daha önce engelli erkek kardeşine tecavüz etti S.M.’nin daha önce engelli erkek kardeşine de cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandığı ve bu sırada eşinin kendisini terk ettiği, mahkeme kararıyla iki küçük çocuğun velayetinin babaya verildiği öğrenildi.
Küçük kızlarına tecavüz edip cezaevine gönderilen şahsın daha önceden erkek kardeşine de tecavüzde bulunduğu, eşiyle bu nedenle ayrılıp çocukların velayetinin babaya verildiği öğrenildi.

Düzce'nin Körpeşler ilçesinde yaşayan 3,5 ve 5 yaşlarındaki kız çocukları, babaları tarafından cinsel istismara uğradı.

Babaannelerinin doktora götürdüğü iki kız kardeşten 5 yaşında olanı, “Babam bizi acıtıyor” dedi. Durumdan şüphelenen doktor, polise haber verdi.

İki çocuk adli tıp kurumuna götürüldü. Çocukların cinsel istismara uğradığı tespit edildi.

DHA'nın aktarımına göre, çocuklar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Vahşi baba cezaevinde
Gözaltına alınan S.M. ise dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha önce engelli erkek kardeşine tecavüz etti
S.M.’nin daha önce engelli erkek kardeşine de cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandığı ve bu sırada eşinin kendisini terk ettiği, mahkeme kararıyla iki küçük çocuğun velayetinin babaya verildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.