Emniyet müdürü ile eşi Ankara'da yakalandı

24.03.2021 - 11:27, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1663+ kez okundu.
 

Emniyet müdürü ile eşi Ankara'da yakalandı

Evlerinde gözaltına alınan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan eski 4. sınıf emniyet müdürü ile öğretmen eşi tutuklandı.

Ankara’nın Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yürüttükleri çalışma sonucu, FETÖ/PDY üyesi olmaktan aranan eski 4. sınıf emniyet müdürü Murat B. ile eşi eski fen bilgisi öğretmeni Çiğdem B.'nin, Güzelyaka Mahallesi 562. Sokak'taki bir binada kaldıklarını tespit etti.   İKİSİ DE TUTUKLANDI Genel Bilgi Toplaması (GBT) kontrolünde Murat ve Çiğdem B.'nin, FETÖ/PDY mensubu oldukları gerekçesiyle haklarında yakalama kararı bulunduğu anlaşıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürülen Murat ve Çiğdem B., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.   KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZALARI Murat B.'nin, ihraç edildiği 2016'da Milas İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduğu ve hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi. Eşiyle aynı dönemde ihraç edilen Çiğdem B.'nin hakkında ise 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirtildi.
Evlerinde gözaltına alınan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan eski 4. sınıf emniyet müdürü ile öğretmen eşi tutuklandı.

Ankara’nın Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yürüttükleri çalışma sonucu, FETÖ/PDY üyesi olmaktan aranan eski 4. sınıf emniyet müdürü Murat B. ile eşi eski fen bilgisi öğretmeni Çiğdem B.'nin, Güzelyaka Mahallesi 562. Sokak'taki bir binada kaldıklarını tespit etti.

 

İKİSİ DE TUTUKLANDI
Genel Bilgi Toplaması (GBT) kontrolünde Murat ve Çiğdem B.'nin, FETÖ/PDY mensubu oldukları gerekçesiyle haklarında yakalama kararı bulunduğu anlaşıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürülen Murat ve Çiğdem B., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZALARI
Murat B.'nin, ihraç edildiği 2016'da Milas İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduğu ve hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi.

Eşiyle aynı dönemde ihraç edilen Çiğdem B.'nin hakkında ise 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.