Ekrem'i Fatih Sultan Mehmet'e benzetti.

31.08.2021 - 14:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2269+ kez okundu.
 

Ekrem'i Fatih Sultan Mehmet'e benzetti.

Meral Akşener, özellikle toplu ulaşım konusunda İstanbul'u '90'lara çeviren CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, İstanbul'u fethedip yeni bir çağ başlatan Fatih Sultan Mehmet'e benzetti

"Para yok" iddiasıyla AK Parti'yi suçlayıp toplu taşıma araçlarının bakımını dahi yapmayan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 30 Ağustos nedeniyle Yenikapı'da konser ve çeşitli etkinliklere para saçtı. Etkinliklere, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı. Akşener, burada yaptığı konuşmada, İstanbul'un canına okuyan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet’e benzetti. Yeni Şafak'ın haberine göre Akşener, yaptığı konuşmada, “1453, Fatih Sultan Mehmet aynı senin gibi dedi ki; 'Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u alırım. Bizans’a, Avrupa'ya rağmen, Haçlılara rağmen ya İstanbul'u alırım ya İstanbul beni alır. İki kararlı lider ve İstanbul alındı.” ifadelerini kullanarak aklını kiraladığı asikardır Akşener'in, AK Parti'li başkanın elindeki İstanbul'u Bizans'a benzetmesi, Ülke genelinde tepki ile karşılandı.
Meral Akşener, özellikle toplu ulaşım konusunda İstanbul'u '90'lara çeviren CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, İstanbul'u fethedip yeni bir çağ başlatan Fatih Sultan Mehmet'e benzetti

"Para yok" iddiasıyla AK Parti'yi suçlayıp toplu taşıma araçlarının bakımını dahi yapmayan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 30 Ağustos nedeniyle Yenikapı'da konser ve çeşitli etkinliklere para saçtı.

Etkinliklere, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı. Akşener, burada yaptığı konuşmada, İstanbul'un canına okuyan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet’e benzetti.

Yeni Şafak'ın haberine göre Akşener, yaptığı konuşmada, “1453, Fatih Sultan Mehmet aynı senin gibi dedi ki; 'Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u alırım. Bizans’a, Avrupa'ya rağmen, Haçlılara rağmen ya İstanbul'u alırım ya İstanbul beni alır. İki kararlı lider ve İstanbul alındı.” ifadelerini kullanarak aklını kiraladığı asikardır

Akşener'in, AK Parti'li başkanın elindeki İstanbul'u Bizans'a benzetmesi, Ülke genelinde tepki ile karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.