Ekrem'den büyük yatırım: Çöp yığınları 2. kata çıkıyor

27.02.2021 - 18:36, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1706+ kez okundu.
 

Ekrem'den büyük yatırım: Çöp yığınları 2. kata çıkıyor

CHP'li ilçe belediyelerinin becerisizliği İstanbul'u 1990'lara çevirdi. CHP'li belediyelerde işçilerin grev yapması nedeniyle sokaklar çöp yığınlarıyla doldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "CHP çöp, çamur, çukurdur" sözleri her geçen gün doğruluğunu bir kez daha ispat ediyor. CHP'nin belediyecilikteki başarızlıkları her geçen gün katlanarak artıyor. CHP'li Ataşehir, Kadıköy ve Maltepe'de yaşanan grevler nedeniyle İstanbul halkı "CHP belediyeciliği" gerçeğiyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kaldı. Maltepe'de devam eden grevler nedeniyle ilçeden mide bulandıran görüntüler gelmeye devam ediyor. Son olarak market önünde çekilen bir görüntü, 1994 öncesi CHP İstanbul'unu aratmadı. İlçede pislik giderek yayılırken, çöp kokularının vatandaşları da rahatsız ettiği öğrenildi.
CHP'li ilçe belediyelerinin becerisizliği İstanbul'u 1990'lara çevirdi. CHP'li belediyelerde işçilerin grev yapması nedeniyle sokaklar çöp yığınlarıyla doldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "CHP çöp, çamur, çukurdur" sözleri her geçen gün doğruluğunu bir kez daha ispat ediyor. CHP'nin belediyecilikteki başarızlıkları her geçen gün katlanarak artıyor.

CHP'li Ataşehir, Kadıköy ve Maltepe'de yaşanan grevler nedeniyle İstanbul halkı "CHP belediyeciliği" gerçeğiyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kaldı.

Maltepe'de devam eden grevler nedeniyle ilçeden mide bulandıran görüntüler gelmeye devam ediyor. Son olarak market önünde çekilen bir görüntü, 1994 öncesi CHP İstanbul'unu aratmadı. İlçede pislik giderek yayılırken, çöp kokularının vatandaşları da rahatsız ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.