Diyarbakır'dan sonra, İzmir Uyuşturucu merkezi haline geldi

UYUŞTURUCU 07.07.2021 - 17:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2263+ kez okundu.
 

Diyarbakır'dan sonra, İzmir Uyuşturucu merkezi haline geldi

İzmir'in çeşitli noktalarında uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesi amacıyla 29 Haziran-6 Temmuz tarihleri arasında Beydağ, Bayındır, Bergama, Torbalı, Ödemiş, Kiraz, Kemalpaşa, Buca ve Seferihisar ilçelerinde operasyonlar gerçekleştirdi. İlçe Cumhuriyet Başsavcılıklarının koordinesinde Jandarma Narkotik Timleri tarafından narkotik köpekleri ile birlikte drone destekli gerçekleştirilen operasyonlarda, ormanlık alan içerisinde ekili toplam 2 bin 122 kök kenevir bitkisi, 100 gram kenevir tohumu, yaklaşık 1.8 kilogram kubar esrar, 18 gram metamfetamin ile 3 gram bonzai, 13 adet uyuşturucu hap ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerin adli işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
İzmir'in çeşitli noktalarında uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesi amacıyla 29 Haziran-6 Temmuz tarihleri arasında Beydağ, Bayındır, Bergama, Torbalı, Ödemiş, Kiraz, Kemalpaşa, Buca ve Seferihisar ilçelerinde operasyonlar gerçekleştirdi.

İlçe Cumhuriyet Başsavcılıklarının koordinesinde Jandarma Narkotik Timleri tarafından narkotik köpekleri ile birlikte drone destekli gerçekleştirilen operasyonlarda, ormanlık alan içerisinde ekili toplam 2 bin 122 kök kenevir bitkisi, 100 gram kenevir tohumu, yaklaşık 1.8 kilogram kubar esrar, 18 gram metamfetamin ile 3 gram bonzai, 13 adet uyuşturucu hap ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerin adli işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.