Darbettiği kadın tarafından vurulan adam öldü

CİNAYET 16.04.2021 - 14:35, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1373+ kez okundu.
 

Darbettiği kadın tarafından vurulan adam öldü

Afyonkarahisar’da daha önce aralarında husumet bulunan ve kendini darabetmeye çalıştığı iddia edilen şahsı av tüfeğiyle vurarak öldüren kadın, yakalanarak gözaltına alındı.

Afyonkarahisar’da N.A.'dan (31), Ataköy Mahallesi'nde çoban olarak çalıştığı çiftlik evine alkollü şekilde yanına gelen ve önceden de kız isteme meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan uzaktan akrabası M.A. (33) kendisinden hayvan istedi.   DARBETMEYE ÇALIŞTI, KURŞUNLANDI Daha sonra M.A., hayvan veremeyeceğini belirten N.A.'yı darbetmeye çalıştı. Bunun üzerine N.A., av tüfeğiyle M.A.'ya 4 el ateş etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.   HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan M.A., müdahaleye rağmen vücuduna isabet eden saçmalarla yaşamını yitirdi.   2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Polis ekipleri, suç aletiyle birlikte zanlı N.A. ile olaya tanıklık eden çiftlik sahibi A.T.'yi gözaltına aldı.
Afyonkarahisar’da daha önce aralarında husumet bulunan ve kendini darabetmeye çalıştığı iddia edilen şahsı av tüfeğiyle vurarak öldüren kadın, yakalanarak gözaltına alındı.

Afyonkarahisar’da N.A.'dan (31), Ataköy Mahallesi'nde çoban olarak çalıştığı çiftlik evine alkollü şekilde yanına gelen ve önceden de kız isteme meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan uzaktan akrabası M.A. (33) kendisinden hayvan istedi.

 

DARBETMEYE ÇALIŞTI, KURŞUNLANDI
Daha sonra M.A., hayvan veremeyeceğini belirten N.A.'yı darbetmeye çalıştı.

Bunun üzerine N.A., av tüfeğiyle M.A.'ya 4 el ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan M.A., müdahaleye rağmen vücuduna isabet eden saçmalarla yaşamını yitirdi.

 

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Polis ekipleri, suç aletiyle birlikte zanlı N.A. ile olaya tanıklık eden çiftlik sahibi A.T.'yi gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.