Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Türk Milletine yönelik Alçak sözler

21.09.2021 - 21:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1702+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Türk Milletine yönelik Alçak sözler

CHP Ankara Etimesgut İlçe Başkanı, küstah ifadelerle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti seçmenini tehdit edip, ülkeden kovacağını söyledi.

Ankara'da geçtiğimiz gün CHP Etimesgut İlçe Örgütü'nün 3. Olağanüstü Kongresi gerçekleşti. İlçe başkanının belirlendiği kongrede, mevcut ilçe başkanı olan Cemal Emir tekrar seçildi. Teşekkür konuşması için kürsüye gelen CHP'li ilçe başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti seçmenine yönelik küstah ifadeler kullandı.   "SAMSUN'DAN ATATÜRK'ÜN GELMESİNİ BEKLEMEYİN" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı zorbalıkla niteleyip, ülkeden kovmakla tehdit eden CHP'li Cemal Emir, konuşmasında "Samsun’dan yeni bir Atatürk gelmesini beklemeyin, gelmeyecek.   "HEPİMİZ ATATÜRK OLUP YOLLAYACAĞIZ" Hepiniz Atatürk olacaksınız ve bu ceberut adamı bu ülkenin başından atacağız bir daha gelmesinler diye onların kökünü kazıyacağız. Bu kavgagayı da buradan Etimesgut'tan ateşleyeceğiz.   "KİMLER KORKACAKSA KORKSUN" Artık kimler korkacaksa korksun. Bizim sloganımız var. 'Korkmayacağız, yılmayacağız, susmayacağız değil; 'korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız' diyeceğiz.” ifadelerini kullandı. Cemal Emir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen bir isim. Kılıçdaroğlu'ndan aldığı destekle ilçe başkanlığı görevine yeniden seçilen Cemal Emir'in bu tehditvari konuşmasına, CHP Genel Merkezi'nin nasıl bir tepki vereceği merak konusu.
CHP Ankara Etimesgut İlçe Başkanı, küstah ifadelerle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti seçmenini tehdit edip, ülkeden kovacağını söyledi.

Ankara'da geçtiğimiz gün CHP Etimesgut İlçe Örgütü'nün 3. Olağanüstü Kongresi gerçekleşti.

İlçe başkanının belirlendiği kongrede, mevcut ilçe başkanı olan Cemal Emir tekrar seçildi.

Teşekkür konuşması için kürsüye gelen CHP'li ilçe başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti seçmenine yönelik küstah ifadeler kullandı.

 

"SAMSUN'DAN ATATÜRK'ÜN GELMESİNİ BEKLEMEYİN"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı zorbalıkla niteleyip, ülkeden kovmakla tehdit eden CHP'li Cemal Emir, konuşmasında "Samsun’dan yeni bir Atatürk gelmesini beklemeyin, gelmeyecek.

 

"HEPİMİZ ATATÜRK OLUP YOLLAYACAĞIZ"
Hepiniz Atatürk olacaksınız ve bu ceberut adamı bu ülkenin başından atacağız bir daha gelmesinler diye onların kökünü kazıyacağız. Bu kavgagayı da buradan Etimesgut'tan ateşleyeceğiz.

 

"KİMLER KORKACAKSA KORKSUN"
Artık kimler korkacaksa korksun. Bizim sloganımız var. 'Korkmayacağız, yılmayacağız, susmayacağız değil; 'korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız' diyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Cemal Emir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen bir isim.

Kılıçdaroğlu'ndan aldığı destekle ilçe başkanlığı görevine yeniden seçilen Cemal Emir'in bu tehditvari konuşmasına, CHP Genel Merkezi'nin nasıl bir tepki vereceği merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.