ÇOCUKLARI AĞIR YARALANDI

17.10.2021 - 17:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 730+ kez okundu.
 

ÇOCUKLARI AĞIR YARALANDI

Bingöl'ün Genç ilçesinde markete giden aileye, kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı. Saldırıda ailenin 6 yaşındaki çocukları ağır yaralandı.

Bingöl'de henüz bilinmeyen bir nedenle, markete giden aileye ateş açıldı. Saldırıda 6 yaşındaki çocuk da kurşunların hedefi oldu. Talihsiz çocuğun durumu kritik.   ÇOCUKLARI AĞIR YARALANDI Cumhuriyet Mahallesi Sait Göker Caddesi'nde market alışverişi için sokağa çıkan V.D. (6) ve ailesi, kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Olayda kurşunların hedefi olan 6 yaşındaki M.D. ağır yaralanırken, V.D. ve eşi ise şans eseri yara almadan kurtuldu.   HASTANEYE KALDIRILDI Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı çocuk, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri araç ile kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.
Bingöl'ün Genç ilçesinde markete giden aileye, kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı. Saldırıda ailenin 6 yaşındaki çocukları ağır yaralandı.

Bingöl'de henüz bilinmeyen bir nedenle, markete giden aileye ateş açıldı. Saldırıda 6 yaşındaki çocuk da kurşunların hedefi oldu. Talihsiz çocuğun durumu kritik.

 

ÇOCUKLARI AĞIR YARALANDI
Cumhuriyet Mahallesi Sait Göker Caddesi'nde market alışverişi için sokağa çıkan V.D. (6) ve ailesi, kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Olayda kurşunların hedefi olan 6 yaşındaki M.D. ağır yaralanırken, V.D. ve eşi ise şans eseri yara almadan kurtuldu.

 

HASTANEYE KALDIRILDI
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı çocuk, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri araç ile kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.