Çocuğunun gözü önünde boşandığı eşini öldürdü

CİNAYET 05.10.2021 - 11:56, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1257+ kez okundu.
 

Çocuğunun gözü önünde boşandığı eşini öldürdü

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle kendisinden boşanan eski eşini, kızını okula götürürken öldüren ardından da boşanma davasında şahitlik yaptığı belirtilen komşusunu yaralayan zanlı, kaçtı.

Ayşe Aksu (43), kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Remzi Aksu'dan (44) boşanıp, 3 çocuğunu da yanına alarak Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde başka bir eve taşındı. İlçede boya, badana işleri uğraşan Remzi Aksu, dün sabah, takip ettiği Ayşe Aksu’nun oturduğu binanın önüne gitti. Bir süre sonra Ayşe Aksu, kızını okula götürmek için evden çıktı.   KIZININ GÖZÜ ÖNÜNDE VURDU Tabancasını çeken Remzi Aksu, Ayşe Aksu’ya kızlarının gözü önünde peş peşe ateş etti. Vücuduna 2 kurşun isabet eden Ayşe Aksu kanları içinde yere yığılırken, Remzi Aksu ise motosikletle kaçtı.     HAYATINI KAYBETTİ İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Ayşe Aksu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Aksu’nun cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.     KOMŞUSUNU YARALADI Olayın ardından Remzi Aksu, bu kez boşanma davalarında şahitlik yaptığı belirtilen komşusu Volkan A.'nın İstasyon Mahallesi Yazgan Sokak’taki evine gitti. Zemin kat pencerenin camını çekiçle kırarak içeri giren Aksu, eşi ve 2 çocuğuyla evde bulunan Volkan A.'yı tabanca ile sırtından vurarak yaraladı.     KOMŞUSUNUN EŞİNİ DE ÇEKİÇLE YARALAYIP, KAÇTI Yaşanan arbedede Remzi Aksu, Volkan A.'nın eşi Fatma A.'yı da çekiçle yaraladıktan sonra kaçtı. Volkan A. ile eşi Fatma A., Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.
Şiddetli geçimsizlik nedeniyle kendisinden boşanan eski eşini, kızını okula götürürken öldüren ardından da boşanma davasında şahitlik yaptığı belirtilen komşusunu yaralayan zanlı, kaçtı.

Ayşe Aksu (43), kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Remzi Aksu'dan (44) boşanıp, 3 çocuğunu da yanına alarak Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde başka bir eve taşındı.

İlçede boya, badana işleri uğraşan Remzi Aksu, dün sabah, takip ettiği Ayşe Aksu’nun oturduğu binanın önüne gitti.

Bir süre sonra Ayşe Aksu, kızını okula götürmek için evden çıktı.

 

KIZININ GÖZÜ ÖNÜNDE VURDU
Tabancasını çeken Remzi Aksu, Ayşe Aksu’ya kızlarının gözü önünde peş peşe ateş etti.

Vücuduna 2 kurşun isabet eden Ayşe Aksu kanları içinde yere yığılırken, Remzi Aksu ise motosikletle kaçtı.

 

 

HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Ayşe Aksu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Aksu’nun cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

 

 

KOMŞUSUNU YARALADI
Olayın ardından Remzi Aksu, bu kez boşanma davalarında şahitlik yaptığı belirtilen komşusu Volkan A.'nın İstasyon Mahallesi Yazgan Sokak’taki evine gitti.

Zemin kat pencerenin camını çekiçle kırarak içeri giren Aksu, eşi ve 2 çocuğuyla evde bulunan Volkan A.'yı tabanca ile sırtından vurarak yaraladı.

 

 

KOMŞUSUNUN EŞİNİ DE ÇEKİÇLE YARALAYIP, KAÇTI
Yaşanan arbedede Remzi Aksu, Volkan A.'nın eşi Fatma A.'yı da çekiçle yaraladıktan sonra kaçtı. Volkan A. ile eşi Fatma A., Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.