Cinsiyet değiştirmek isterse ölecek

22.01.2021 - 21:14, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2163+ kez okundu.
 

Cinsiyet değiştirmek isterse ölecek

Airdrie kentinde yaşayan ve cinsiyetini değiştirmeye karar veren 260 kilo ağırlığındaki AJ adlı kadına, kilolarıyla başa gelmemesi durumunda 5 ya da 10 yıl içinde ölebileceği söylendi.

Birleşik Krallığa bağlı İskoçya’nın Airdrie kentinde yaşayan 260 kilo ağırlığındaki AJ adlı kadın, cinsiyet değiştirmek için uzmana başvurdu. 6 yıldır hiç evden çıkmayan ve günlük 5 bin kaloriyle beslenen AJ, acı haberi doktorlardan aldı.   “CİNSİYET DEĞİŞTİRMEK İSTEDİM” AJ, vücudunun kendisini yansıtmadığını ifade ederek, "Cinsiyet değiştirmek istedim. Ancak aşırı kilolarım buna engel olmakla birlikte ne zaman öleceğimi de öğrenmiş oldum." dedi.     5 YA DA 10 YIL İÇİNDE ÖLEBİLİR Doktorlar, AJ'nin olduğu gibi yemeye devam etmesi durumunda, aşırı kilodaki kadının 5 veya 10 yıl içinde ölebileceğini söyledi. 35 MİLYON DOLAYINDA AŞIRI KİLOLU VAR Öte yandan, Birleşik Krallık genelinde 35 milyon dolayında aşırı kilolu kişi bulunuyor. Araştırmalara göre obezlerin yüzde 37’sinin koronavirüsten ölme riski bulunuyor.
Airdrie kentinde yaşayan ve cinsiyetini değiştirmeye karar veren 260 kilo ağırlığındaki AJ adlı kadına, kilolarıyla başa gelmemesi durumunda 5 ya da 10 yıl içinde ölebileceği söylendi.

Birleşik Krallığa bağlı İskoçya’nın Airdrie kentinde yaşayan 260 kilo ağırlığındaki AJ adlı kadın, cinsiyet değiştirmek için uzmana başvurdu.

6 yıldır hiç evden çıkmayan ve günlük 5 bin kaloriyle beslenen AJ, acı haberi doktorlardan aldı.

 

“CİNSİYET DEĞİŞTİRMEK İSTEDİM”
AJ, vücudunun kendisini yansıtmadığını ifade ederek, "Cinsiyet değiştirmek istedim. Ancak aşırı kilolarım buna engel olmakla birlikte ne zaman öleceğimi de öğrenmiş oldum." dedi.

 

 

5 YA DA 10 YIL İÇİNDE ÖLEBİLİR
Doktorlar, AJ'nin olduğu gibi yemeye devam etmesi durumunda, aşırı kilodaki kadının 5 veya 10 yıl içinde ölebileceğini söyledi.

35 MİLYON DOLAYINDA AŞIRI KİLOLU VAR
Öte yandan, Birleşik Krallık genelinde 35 milyon dolayında aşırı kilolu kişi bulunuyor. Araştırmalara göre obezlerin yüzde 37’sinin koronavirüsten ölme riski bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.