Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti!

26.08.2021 - 19:14, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1071+ kez okundu.
 

Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti!

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan cinsel ilişki bağımlısı 30 yaşındaki Grant Amato müstehcen videoları izlemek için ailesinden para istedi. Ailesinden para alamayan Grant, katliam yaptı. skisi gibi video izleyemeyen Grant, anne, baba ve erkek kardeşini gözünü kırpmadan öldürdü.

30 yaşındaki Grant Amato, müstehcen videolara olan düşkünlüğü nedeniyle tüm ailesinin hayatına son verdi. 2Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti! Nedeni 'Kamera kızı'İşten çıkarıldıktan sonra kendini eve kapatan ve bilgisayar oyunlarına veren Grant, zaman geçtikçe internetten cinsel içerikli videolar izlemeye başladı.3Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti! Nedeni 'Kamera kızı'Zamanla bu harcamalar ailesinin dikkatini çekti ve Grant artık ailesinden para alamamaya başladı. 4Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti! Nedeni 'Kamera kızı'Cinsel bağımlılığını finanse etmek için ailesinden ve akrabalarından yaklaşık 200 bin dolar çalmayı planladı. Aile bu girişimlerin de farkına varınca Grant'ı evden kovdu.5Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti! Nedeni 'Kamera kızı'Çılgına dönen adam ailesini öldürmeyi plandı. Önce annesine yaklaştı ve onu kafasından vurdu ardından eve gelen babasını ve kardeşini de iki kez kafasından vurarak öldürdü. 6Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti! Nedeni 'Kamera kızı'Olay yerinden kaçan ancak daha sonra bulunan Grant polis tarafından sorgulandı.7Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti! Nedeni 'Kamera kızı'Suçunu itiraf eden adam, şartlı tahliye imkanı olmaksızın ömür boyu hapse mahkum edildi.
ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan cinsel ilişki bağımlısı 30 yaşındaki Grant Amato müstehcen videoları izlemek için ailesinden para istedi. Ailesinden para alamayan Grant, katliam yaptı. skisi gibi video izleyemeyen Grant, anne, baba ve erkek kardeşini gözünü kırpmadan öldürdü.

30 yaşındaki Grant Amato, müstehcen videolara olan düşkünlüğü nedeniyle tüm ailesinin hayatına son verdi.


2Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti! Nedeni 'Kamera kızı'İşten çıkarıldıktan sonra kendini eve kapatan ve bilgisayar oyunlarına veren Grant, zaman geçtikçe internetten cinsel içerikli videolar izlemeye başladı.3Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti! Nedeni 'Kamera kızı'Zamanla bu harcamalar ailesinin dikkatini çekti ve Grant artık ailesinden para alamamaya başladı.


4Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti! Nedeni 'Kamera kızı'Cinsel bağımlılığını finanse etmek için ailesinden ve akrabalarından yaklaşık 200 bin dolar çalmayı planladı.

Aile bu girişimlerin de farkına varınca Grant'ı evden kovdu.5Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti! Nedeni 'Kamera kızı'Çılgına dönen adam ailesini öldürmeyi plandı. Önce annesine yaklaştı ve onu kafasından vurdu ardından eve gelen babasını ve kardeşini de iki kez kafasından vurarak öldürdü.

6Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti! Nedeni 'Kamera kızı'Olay yerinden kaçan ancak daha sonra bulunan Grant polis tarafından sorgulandı.7Cinsel ilişki bağımlısı adam ailesini katletti! Nedeni 'Kamera kızı'Suçunu itiraf eden adam, şartlı tahliye imkanı olmaksızın ömür boyu hapse mahkum edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.