Cinnet geçiren kadın katliam yaptı

CİNAYET 07.07.2021 - 14:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2262+ kez okundu.
 

Cinnet geçiren kadın katliam yaptı

Ankara'da tüyler ürperten cinayetler. Cinnet geçiren kadın, eşine ait ruhsatsız tabanca ile kızı ile iki torununu katletti.

Ankara’nın Mamak ilçesinde Öznur Aydın, kızı 23 yaşındaki Meryem Aksak, torunları 1 yaşındaki Merve Aksak  ve 2 yaşındaki Ömer İsmail Aksak'ı tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Olay, Mamak Zerdalitepe Şehit Hanifi Caddesi'nde meydana geldi. Öznur Aydın, bilinmeyen bir nedenle kızı Meryem Aksak ile tartıştı. Öznur Aydın, tartışma sırasında eşinin tabancasını alıp kızı Meryem Aksak ile torunlarına ateş etti. Aydın, daha sonra aynı silahla kendisini vurdu.     Silah sesini duyanlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Öznur Aydın, kızı Meryem Aksak ile torunları Merve Aksak ve Ömer İsmail Aksak'ın öldüğü belirlendi. Polis, evin önünde önlem alırken, binada inceleme sürdürülüyor. 
Ankara'da tüyler ürperten cinayetler. Cinnet geçiren kadın, eşine ait ruhsatsız tabanca ile kızı ile iki torununu katletti.

Ankara’nın Mamak ilçesinde Öznur Aydın, kızı 23 yaşındaki Meryem Aksak, torunları 1 yaşındaki Merve Aksak  ve 2 yaşındaki Ömer İsmail Aksak'ı tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
Olay, Mamak Zerdalitepe Şehit Hanifi Caddesi'nde meydana geldi. Öznur Aydın, bilinmeyen bir nedenle kızı Meryem Aksak ile tartıştı. Öznur Aydın, tartışma sırasında eşinin tabancasını alıp kızı Meryem Aksak ile torunlarına ateş etti. Aydın, daha sonra aynı silahla kendisini vurdu.
 

 
Silah sesini duyanlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Öznur Aydın, kızı Meryem Aksak ile torunları Merve Aksak ve Ömer İsmail Aksak'ın öldüğü belirlendi. Polis, evin önünde önlem alırken, binada inceleme sürdürülüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.