CHP Yandaşı sanatcıya DİKİZ

30.01.2021 - 16:56, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1523+ kez okundu.
 

CHP Yandaşı sanatcıya DİKİZ

Kendisini ‘sanatçı’ olarak lanse edip, siyaset üstü ‘barış elçisi’ olarak pazarlayan Cahit Berkay, CHP'nin politikalarını eleştirip Muharrem İnce'nin partisine katılmak için istifa eden 3 vekile ağzına geleni söyledi. Sanatçıların sözde tarafsız olması gerektiği tezini savunan zihniyetin temsilcisi olan Berkay’ın ikiyüzlü tavrı “bu kadar da olmaz” dedirtti.

Sanatçıların tarafsız olması gerektiğini savunan CHP zihniyeti, iş dönüp dolaşıp kendilerine gelince bambaşka bir tablo ortaya koyuyor. Kendisini sanatçı olarak lanse eden ve tarafsız olmaktan dem vuran müzisyen Cahit Berkay, CHP’nin yürüttüğü politikadan rahatsız olup istifa ederek Muharrem İnce'nin partisine katılacaklarını açıklayan 3 vekil Mehmet Ali Çelebi, Özcan Özel, Hüseyin Aksoy’a ağır nefret kustu. Mehmet Ali Çelebi, Özcan Özel, Hüseyin Aksoy'u sorumsuzlukla suçlayan Berkay, 3 vekilin CHP'lileri enayi yerine koyduğunu iddia etti. Berkay, sosyal medya hesabından "Eyy CHP den istifa eden üç milletvekili... Seçilmeniz için size oy verenleri enayi yerine koydunuz... Hele böyle bir dönemde... İnanamıyorum bu yaptıklarınıza; bu ne sorumsuzluktur?" mesajını paylaştı.   Daha önce de İnce'ye saydırmıştı! Sanatçı olduğunu iddia eden Cahit Berkay, geçtiğimiz dönemde de Muharrem İnce'yi hedef almıştı. Partiyi bölmekle suçladığı İnce'ye "haram ettirme" diye çıkışan Berkay "Zamanlaman muhteşem....umutlara balta olursun... sayın...ince... lütfen ince kal...verdiğim oyu haram ettirme..." ifadelerini kullanmıştı.   Kendisini "siyaset üstü, her insana ve siyasi partiye eşit, sevgi ve barış elçisi" gibi lanse eden Berkay’ın, yandaşı olduğu partiden istifa eden vekillere kin kusması ‘ikiyüzlülük’ olarak yorumlandı.
Kendisini ‘sanatçı’ olarak lanse edip, siyaset üstü ‘barış elçisi’ olarak pazarlayan Cahit Berkay, CHP'nin politikalarını eleştirip Muharrem İnce'nin partisine katılmak için istifa eden 3 vekile ağzına geleni söyledi. Sanatçıların sözde tarafsız olması gerektiği tezini savunan zihniyetin temsilcisi olan Berkay’ın ikiyüzlü tavrı “bu kadar da olmaz” dedirtti.

Sanatçıların tarafsız olması gerektiğini savunan CHP zihniyeti, iş dönüp dolaşıp kendilerine gelince bambaşka bir tablo ortaya koyuyor.

Kendisini sanatçı olarak lanse eden ve tarafsız olmaktan dem vuran müzisyen Cahit Berkay, CHP’nin yürüttüğü politikadan rahatsız olup istifa ederek Muharrem İnce'nin partisine katılacaklarını açıklayan 3 vekil Mehmet Ali Çelebi, Özcan Özel, Hüseyin Aksoy’a ağır nefret kustu.

Mehmet Ali Çelebi, Özcan Özel, Hüseyin Aksoy'u sorumsuzlukla suçlayan Berkay, 3 vekilin CHP'lileri enayi yerine koyduğunu iddia etti.

Berkay, sosyal medya hesabından "Eyy CHP den istifa eden üç milletvekili... Seçilmeniz için size oy verenleri enayi yerine koydunuz... Hele böyle bir dönemde... İnanamıyorum bu yaptıklarınıza; bu ne sorumsuzluktur?" mesajını paylaştı.

 

Daha önce de İnce'ye saydırmıştı!
Sanatçı olduğunu iddia eden Cahit Berkay, geçtiğimiz dönemde de Muharrem İnce'yi hedef almıştı. Partiyi bölmekle suçladığı İnce'ye "haram ettirme" diye çıkışan Berkay "Zamanlaman muhteşem....umutlara balta olursun... sayın...ince... lütfen ince kal...verdiğim oyu haram ettirme..." ifadelerini kullanmıştı.

 

Kendisini "siyaset üstü, her insana ve siyasi partiye eşit, sevgi ve barış elçisi" gibi lanse eden Berkay’ın, yandaşı olduğu partiden istifa eden vekillere kin kusması ‘ikiyüzlülük’ olarak yorumlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.