CHP olmasa heykeltraşlar aç kalır

16.03.2021 - 11:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1110+ kez okundu.
 

CHP olmasa heykeltraşlar aç kalır

Koronavirüsle mücadele kapsamında İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediyesi, sağlık çalışanlarına minnetlerini sunmak için heykel yaptırmayı uygun gördü.

CHP'li belediyeler de milletin parası Heykellere afişlere harcanıyor! Maksat sevda değil Rand. Dişe değen hiç bir hizmeti olmayan CHP'li belediyelerin heykel sevdası bitmek bilmiyor.   CHP'li İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediyesi'nin işbirliğiyle 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında koronavirüs salgını ile mücadele sürecinde hayatını kaybedenler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının anısına Karşıyaka'da heykel yaptırdı.   Saygı anıtı "Sağlık emekçilerine saygı anıtı" ismi verilen heykelin açılışına CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan vekili Mustafa Özuslu, Karşıyaka Belediyesi Başkanı Cemil Tugay, İzmir Tabip Odası, CHP Meclis üyeleri de katıldı.   "Anılarını yaşatacağız" Açılışta Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay  sağlık çalışanlarının emeklerinin karşılığını alamadığını hatırlatarak, “Tek bir talepleri var, daha iyi şartlarda çalışabilmek. Biz koruyucu hekimliğinin, toplum sağlığının anlamını öğrenerek yetiştik. Kaybettiğimiz sağlık çalışanlarının anılarını yaşatacağız" diye konuştu.
Koronavirüsle mücadele kapsamında İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediyesi, sağlık çalışanlarına minnetlerini sunmak için heykel yaptırmayı uygun gördü.

CHP'li belediyeler de milletin parası Heykellere afişlere harcanıyor!
Maksat sevda değil Rand.

Dişe değen hiç bir hizmeti olmayan CHP'li belediyelerin heykel sevdası bitmek bilmiyor.

 

CHP'li İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediyesi'nin işbirliğiyle 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında koronavirüs salgını ile mücadele sürecinde hayatını kaybedenler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının anısına Karşıyaka'da heykel yaptırdı.

 

Saygı anıtı
"Sağlık emekçilerine saygı anıtı" ismi verilen heykelin açılışına CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan vekili Mustafa Özuslu, Karşıyaka Belediyesi Başkanı Cemil Tugay, İzmir Tabip Odası, CHP Meclis üyeleri de katıldı.

 

"Anılarını yaşatacağız"
Açılışta Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay  sağlık çalışanlarının emeklerinin karşılığını alamadığını hatırlatarak, “Tek bir talepleri var, daha iyi şartlarda çalışabilmek. Biz koruyucu hekimliğinin, toplum sağlığının anlamını öğrenerek yetiştik. Kaybettiğimiz sağlık çalışanlarının anılarını yaşatacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.