CHP'liler A'dan Z'ye Yalan ve İftiralardan besleniyor..

09.07.2021 - 12:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2379+ kez okundu.
 

CHP'liler A'dan Z'ye Yalan ve İftiralardan besleniyor..

Halk Tv canlı yayınında konuşan eski CHP Milletvekili Berhan Şimşek, Marmariste'ki Devlet Konukevi üzerinden iktidarı hedef aldı. CHP'li Şimşek'in yalanlarıyla desteklediği eleştiri, muhalefetin tıynetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Halk Tv canlı yayınında konuşan CHP eski Milletvekili çakma deniz gezmiş Berhan Şimşek'in kullandığı ifadeler, muhalefetin yalan siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi.   '130 futbol sahası büyüklüğünde' Cumhurbaşkanlığı Devlet Konukevi'ne yönelik kendince eleştirilerde bulunan CHP'li Şimşek, araya yalan sokmadan duramadı. Şimşek, konukevi için, "92 dönüm, 130 futbol sahası büyüklüğünde. O kumlar nereden geldi, merak ediyorum. Kleopatra kumu mu? Mısır'dan mı geldi?" dedi.   Berhan Şimşek, Kılıçdaroğlu'nu da geçti Marmaris'te bulunan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konukevi 92 dönüm büyüklüğünde. Şimşek'in öne sürdüğü bir futbol sahasının eni 68, boyu 105 metre ölçülerinde. Yani bir futbol sahası 7 dönümden fazla yapıyor. CHP'li Şimşek'in dediği gibi konukevi eğer 130 futbol sahası büyüklüğünde olsaydı yaklaşık bin dönüm olurdu.   Hesap yapmaya kalkışırken yaptığı mübalağa ile rezil olan CHP'li Şimşek, hesap uzmanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da geçti. CHP'li Şimşek'in kullandığı ifadeler hayrete düşünürken, kendisinin söylediği yalandan utanıp utanmayacağı ise merak konusu oldu.
Halk Tv canlı yayınında konuşan eski CHP Milletvekili Berhan Şimşek, Marmariste'ki Devlet Konukevi üzerinden iktidarı hedef aldı. CHP'li Şimşek'in yalanlarıyla desteklediği eleştiri, muhalefetin tıynetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Halk Tv canlı yayınında konuşan CHP eski Milletvekili çakma deniz gezmiş Berhan Şimşek'in kullandığı ifadeler, muhalefetin yalan siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

'130 futbol sahası büyüklüğünde'
Cumhurbaşkanlığı Devlet Konukevi'ne yönelik kendince eleştirilerde bulunan CHP'li Şimşek, araya yalan sokmadan duramadı. Şimşek, konukevi için, "92 dönüm, 130 futbol sahası büyüklüğünde. O kumlar nereden geldi, merak ediyorum. Kleopatra kumu mu? Mısır'dan mı geldi?" dedi.

 

Berhan Şimşek, Kılıçdaroğlu'nu da geçti
Marmaris'te bulunan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konukevi 92 dönüm büyüklüğünde. Şimşek'in öne sürdüğü bir futbol sahasının eni 68, boyu 105 metre ölçülerinde. Yani bir futbol sahası 7 dönümden fazla yapıyor. CHP'li Şimşek'in dediği gibi konukevi eğer 130 futbol sahası büyüklüğünde olsaydı yaklaşık bin dönüm olurdu.

 

Hesap yapmaya kalkışırken yaptığı mübalağa ile rezil olan CHP'li Şimşek, hesap uzmanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da geçti.

CHP'li Şimşek'in kullandığı ifadeler hayrete düşünürken, kendisinin söylediği yalandan utanıp utanmayacağı ise merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.