CHP’li İmamoğlu ve Yavaş provokatörlere sözcülük yapıyor.

04.02.2021 - 10:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1722+ kez okundu.
 

CHP’li İmamoğlu ve Yavaş provokatörlere sözcülük yapıyor.

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin verdiği kurumsal destekle İstanbul ve Ankara’da büyükşehir koltuklarını kapan CHP’li isimler, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki bir avuç teröriste arka çıktı.

Göreve geldikleri günden bu yana icraatlarından çok skandallarıyla gündemden düşmeyen CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşine az rastlanır siyasi bir riyakârlığa daha imza attılar. Devletçi ve milliyetçi olduğunu iddia eden Yavaş, provokatörlerden gelen baskılara fazla dayanamayarak, Rektör Bulu’nun istifasını istedi. LGBTİ’li sapkınlara, DHKPC-‘li ve PKK’lı teröristlere tek kelime etmeyen Yavaş, devletin güvenlik refleksini kutuplaştırıcı olarak niteledi. Yavaş, adeta eline tutuşturulan şu ezber cümleleri sarf etti: “Bulu’ya açık mektubumdur. Sizi gerek üniversitede huzuru sağlamak, gerekse ülkemizde kutuplaşmayı önlemek adına makamınızdan istifaya davet ediyorum.” Sözcüleri İmamoğlu Şov için hiçbir fırsatı kaçırmayan İmamoğlu da şaşırtmadı. Boğaziçili provokatörlerle çevrimiçi görüşme gerçekleştiren İmamoğlu, ardından sosyal medyadan şu skandal açıklamayı yaptı: “Boğaziçili gençlerin haklı ve makul talepleri şöyle: Arkadaşlarımız serbest bırakılsın, öğrencilere polis müdahalesi dursun, medyada bize uygulanan fiziksel ve duygusal karalama kampanyası son bulsun, rektör istifa etsin, rektörlük seçimi üniversite bünyesinde olsun!”
Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin verdiği kurumsal destekle İstanbul ve Ankara’da büyükşehir koltuklarını kapan CHP’li isimler, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki bir avuç teröriste arka çıktı.

Göreve geldikleri günden bu yana icraatlarından çok skandallarıyla gündemden düşmeyen CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşine az rastlanır siyasi bir riyakârlığa daha imza attılar.

Devletçi ve milliyetçi olduğunu iddia eden Yavaş, provokatörlerden gelen baskılara fazla dayanamayarak, Rektör Bulu’nun istifasını istedi. LGBTİ’li sapkınlara, DHKPC-‘li ve PKK’lı teröristlere tek kelime etmeyen Yavaş, devletin güvenlik refleksini kutuplaştırıcı olarak niteledi. Yavaş, adeta eline tutuşturulan şu ezber cümleleri sarf etti: “Bulu’ya açık mektubumdur. Sizi gerek üniversitede huzuru sağlamak, gerekse ülkemizde kutuplaşmayı önlemek adına makamınızdan istifaya davet ediyorum.”

Sözcüleri İmamoğlu
Şov için hiçbir fırsatı kaçırmayan İmamoğlu da şaşırtmadı. Boğaziçili provokatörlerle çevrimiçi görüşme gerçekleştiren İmamoğlu, ardından sosyal medyadan şu skandal açıklamayı yaptı: “Boğaziçili gençlerin haklı ve makul talepleri şöyle: Arkadaşlarımız serbest bırakılsın, öğrencilere polis müdahalesi dursun, medyada bize uygulanan fiziksel ve duygusal karalama kampanyası son bulsun, rektör istifa etsin, rektörlük seçimi üniversite bünyesinde olsun!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.