CHP "HDPPKK'ya Kumpas kurdu

26.01.2021 - 13:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1956+ kez okundu.
 

CHP "HDPPKK'ya Kumpas kurdu

HDP, terörle ilişkisinin açık bir şekilde ortaya çıkmasına neden olan CHP'li Esenyurt Belediyesi'nden resmi açıklama istedi.

HDP'nin terör örgütü PKK ile arasındaki ilişki, bilinen bir gerçek. Esenyurt'ta polis ekipleri, HDP ilçe başkanlığına yönelik operasyon düzenledi. İçeriye giren polisler, karşılarında terör örgütü PKK'nın İmralı'da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan'ın posterlerini gördü. Operasyon, HDP ile PKK arasındaki bağı da bir kez daha ortaya çıkarmış oldu.   "HDP DEMEK PKK DEMEKTİR" İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından paylaşılan görüntüleri alıntılayan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "HDP demek PKK demektir." dedi. Terör örgütünün irtibat bürosu haline dönen HDP ilçe başkanlığı, seçim ittifakı yapan CHP ile HDP arasında yeni bir krizin fitilini ateşledi. Operasyonun ardından, HDP ilçe başkanlığındaki terör yapılanmasının CHP'li Esenyurt Belediyesi'nin dezenfekte çalışmalarında deşifre olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili HDP İstanbul İl Başkanı Erdal Avcı, Twitter hesabından açıklama yaptı ve CHP'den hesap sordu.   HDP: BİZ BELEDİYEDEN ŞİKAYETÇİYİZ Erdal Avcı, "Bu kareler 6 ay önce çekilmiştir. Deniliyor ki; Esenyurt Belediyesi HDP’ye hizmet vermiş. Verecek tabii ki, görevi. Asıl biz belediyeden şikayetçiyiz.   "AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDALAR" Gönderdiği ekip, görevi ve haddi olmadığı bir şekilde, gizli çekimler yapmış, sosyal medyada yayınlamıştır. Esenyurt Belediyesi açıklama yapmak zorundadır." ifadelerini kullandı.   CHP İLE HDP ARASINDAKİ ÇIKAR ÇATIŞMASI Konuyu köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, CHP ile HDP arasındaki çıkar çatışmasından bahsetti.   İHALELERDEN İŞÇİ ALIMINA KADAR PAYLAŞIM Mahmut Övür, "CHP ile HDP'nin en açık ittifak yaptığı yer Esenyurt'tu. Bu gerçeği İyi Parti de iyi biliyordu. Bunun da bir bedeli olacaktı. Başka yerlerde değilse bile burada iki parti, ihalelerden işçi alımlarına kadar her alanda eşit bir paylaşım içindeydi.   CHP, HDP'YE KUMPAS MI KURDU Ama daha vahimi, HDP'lilerin giderek 'eşit paylaşımla' yetinmedikleri ve daha fazlasını istedikleri gerçeğiydi. İşte dananın kuyruğunun koptuğu yer de burasıydı. Yani CHP'lilerin HDP-PKK ilişkisini deşifre ederek bu yükten kurtulmak istedikleri gibi bir çabadan söz ediliyor. O çaba olmasaydı, HDP Esenyurt'un PKK bürosu gibi çalıştığı gerçeği bu kadar açık seçik ortaya çıkmayabilirdi." dedi.
HDP, terörle ilişkisinin açık bir şekilde ortaya çıkmasına neden olan CHP'li Esenyurt Belediyesi'nden resmi açıklama istedi.

HDP'nin terör örgütü PKK ile arasındaki ilişki, bilinen bir gerçek.

Esenyurt'ta polis ekipleri, HDP ilçe başkanlığına yönelik operasyon düzenledi. İçeriye giren polisler, karşılarında terör örgütü PKK'nın İmralı'da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan'ın posterlerini gördü. Operasyon, HDP ile PKK arasındaki bağı da bir kez daha ortaya çıkarmış oldu.

 

"HDP DEMEK PKK DEMEKTİR"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından paylaşılan görüntüleri alıntılayan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "HDP demek PKK demektir." dedi.

Terör örgütünün irtibat bürosu haline dönen HDP ilçe başkanlığı, seçim ittifakı yapan CHP ile HDP arasında yeni bir krizin fitilini ateşledi.

Operasyonun ardından, HDP ilçe başkanlığındaki terör yapılanmasının CHP'li Esenyurt Belediyesi'nin dezenfekte çalışmalarında deşifre olduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili HDP İstanbul İl Başkanı Erdal Avcı, Twitter hesabından açıklama yaptı ve CHP'den hesap sordu.

 

HDP: BİZ BELEDİYEDEN ŞİKAYETÇİYİZ
Erdal Avcı, "Bu kareler 6 ay önce çekilmiştir. Deniliyor ki; Esenyurt Belediyesi HDP’ye hizmet vermiş. Verecek tabii ki, görevi. Asıl biz belediyeden şikayetçiyiz.

 

"AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDALAR"
Gönderdiği ekip, görevi ve haddi olmadığı bir şekilde, gizli çekimler yapmış, sosyal medyada yayınlamıştır. Esenyurt Belediyesi açıklama yapmak zorundadır." ifadelerini kullandı.

 

CHP İLE HDP ARASINDAKİ ÇIKAR ÇATIŞMASI
Konuyu köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, CHP ile HDP arasındaki çıkar çatışmasından bahsetti.

 

İHALELERDEN İŞÇİ ALIMINA KADAR PAYLAŞIM
Mahmut Övür, "CHP ile HDP'nin en açık ittifak yaptığı yer Esenyurt'tu. Bu gerçeği İyi Parti de iyi biliyordu. Bunun da bir bedeli olacaktı. Başka yerlerde değilse bile burada iki parti, ihalelerden işçi alımlarına kadar her alanda eşit bir paylaşım içindeydi.

 

CHP, HDP'YE KUMPAS MI KURDU
Ama daha vahimi, HDP'lilerin giderek 'eşit paylaşımla' yetinmedikleri ve daha fazlasını istedikleri gerçeğiydi. İşte dananın kuyruğunun koptuğu yer de burasıydı. Yani CHP'lilerin HDP-PKK ilişkisini deşifre ederek bu yükten kurtulmak istedikleri gibi bir çabadan söz ediliyor. O çaba olmasaydı, HDP Esenyurt'un PKK bürosu gibi çalıştığı gerçeği bu kadar açık seçik ortaya çıkmayabilirdi." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.