CHP'de İhale yolsuzluğu Kartal’a sıçradı

09.07.2021 - 12:27, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1438+ kez okundu.
 

CHP'de İhale yolsuzluğu Kartal’a sıçradı

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yandaşlara peşkeş çekmeye alışan CHP’li belediyelerde talan sürüyor.

Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğünce gerçekleştirilen 297 bin TL’lik ajanda alımı ihalesinin 21/B maddesi işletilerek CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Umut Özgür Öğüt’ün şirketine paslandığı ortaya çıktı.    İhaleyi veren de alan da CHP’li Kartal Belediyesi tarafından 16 Aralık 2020’de gerçekleştirilen “Ajanda ve Masa Takvimi Alımı” ihalesi, adrese teslim şekilde CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Umut Özgür Öğüt’ün şirketine paslandı. Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğünce gerçekleştirilen toplam 297 bin TL’lik ihale CHP’li Öğüt’ün Matsaş Dijital Ofset ve Reklamcılık şirketine verildi.   Ajanda alımına “Ohal” maddesi! İhalede ayrıca büyük bir kurnazlık örneği sergilendi. İhalenin, CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Umut Özgür Öğüt’ün şirketine verilebilmesi için doğal afetler, salgın hastalık ve savaş gibi olağanüstü durumlarda kamu kurumlarına diledikleri firmalara ihale verme olanağı sağlayan ve dışarıdan başvuru alınmayan 21/B maddesinin devreye sokuldu. Kurnaz CHP’liler, şaibeli ihalede göstermelik bir indirimin uygulamayı da ihmal etmedi.
Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yandaşlara peşkeş çekmeye alışan CHP’li belediyelerde talan sürüyor.

Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğünce gerçekleştirilen 297 bin TL’lik ajanda alımı ihalesinin 21/B maddesi işletilerek CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Umut Özgür Öğüt’ün şirketine paslandığı ortaya çıktı. 

 

İhaleyi veren de alan da CHP’li
Kartal Belediyesi tarafından 16 Aralık 2020’de gerçekleştirilen “Ajanda ve Masa Takvimi Alımı” ihalesi, adrese teslim şekilde CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Umut Özgür Öğüt’ün şirketine paslandı. Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğünce gerçekleştirilen toplam 297 bin TL’lik ihale CHP’li Öğüt’ün Matsaş Dijital Ofset ve Reklamcılık şirketine verildi.

 

Ajanda alımına “Ohal” maddesi!
İhalede ayrıca büyük bir kurnazlık örneği sergilendi. İhalenin, CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Umut Özgür Öğüt’ün şirketine verilebilmesi için doğal afetler, salgın hastalık ve savaş gibi olağanüstü durumlarda kamu kurumlarına diledikleri firmalara ihale verme olanağı sağlayan ve dışarıdan başvuru alınmayan 21/B maddesinin devreye sokuldu. Kurnaz CHP’liler, şaibeli ihalede göstermelik bir indirimin uygulamayı da ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.