CHP BANDIRMA BELEDİYESİNDE 14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ İDDİASI

18.11.2021 - 12:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1138+ kez okundu.
 

CHP BANDIRMA BELEDİYESİNDE 14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ İDDİASI

CHP'deki "SERİ TACİZ" skandalına ilişkin yeni son dakika haberleri de gelmeye başladı. CHP’li Bandırma Belediyesi’nde koordinatörlük yapan S.S. isimli erkek, 14 yaşındaki çocuğa yönelik cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı.

Balıkesir Bandırma'da Belediye Eğitim Destek Evi Koordinatörü S.S., 14 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınarak tutuklandı. Anne M.K., şu an 17 yaşında olan kızının sürekli olarak destek evinde tanıdığı S.S.'nin evine ders çalışma bahanesiyle gitmesinden şüphelendi. Kızıyla konuşan M.K. gerçeği öğrendi. Anne M.K.'nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanan S.S.'nin iddiaları reddettiği öğrenildi. CHP’li belediyelerde cinsel istismarlar artıyor Geçtiğimiz günlerde de Kırklareli'nin Kıyıköy Beldesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Sevinç hakkında skandal iddialar ortaya atıldı. Sevinç'in belediyede işe aldığı 4 kızı taciz ettiği öne sürüldü. Hakkında dava açılan Sevinç'in işe aldığı bir kıza ise, "Seni işe aldım, vefa borcu olarak seni istiyorum" ifadelerini kullandığı iddia edildi.   Kıyıköy Beldesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Ender Sevinç hakkında sansasyonel iddialar ortaya atıldı. Buna göre Sevinç'in belediyede işe aldığı 4 kadını taciz ettiği öne sürüldü. Evli ve iki çocuk babası Sevinç'in taciz ve sarkıntılıklarından bunalan 4 mağdur kadının şikayeti üzerine Vize Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonunca, CHP'li Başkan hakkında, "Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" ve "Cinsel taciz" suçlarından 9 yıldan 34 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlenerek dava açıldı. Sevinç'in kadınlardan birine de "Seni işe aldım, vefa borcu olarak seni istiyorum" dediği öne sürüldü.
CHP'deki "SERİ TACİZ" skandalına ilişkin yeni son dakika haberleri de gelmeye başladı. CHP’li Bandırma Belediyesi’nde koordinatörlük yapan S.S. isimli erkek, 14 yaşındaki çocuğa yönelik cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı.

Balıkesir Bandırma'da Belediye Eğitim Destek Evi Koordinatörü S.S., 14 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınarak tutuklandı.

Anne M.K., şu an 17 yaşında olan kızının sürekli olarak destek evinde tanıdığı S.S.'nin evine ders çalışma bahanesiyle gitmesinden şüphelendi.

Kızıyla konuşan M.K. gerçeği öğrendi. Anne M.K.'nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanan S.S.'nin iddiaları reddettiği öğrenildi.

CHP’li belediyelerde cinsel istismarlar artıyor
Geçtiğimiz günlerde de Kırklareli'nin Kıyıköy Beldesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Sevinç hakkında skandal iddialar ortaya atıldı. Sevinç'in belediyede işe aldığı 4 kızı taciz ettiği öne sürüldü. Hakkında dava açılan Sevinç'in işe aldığı bir kıza ise, "Seni işe aldım, vefa borcu olarak seni istiyorum" ifadelerini kullandığı iddia edildi.

 

Kıyıköy Beldesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Ender Sevinç hakkında sansasyonel iddialar ortaya atıldı. Buna göre Sevinç'in belediyede işe aldığı 4 kadını taciz ettiği öne sürüldü. Evli ve iki çocuk babası Sevinç'in taciz ve sarkıntılıklarından bunalan 4 mağdur kadının şikayeti üzerine Vize Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonunca, CHP'li Başkan hakkında, "Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" ve "Cinsel taciz" suçlarından 9 yıldan 34 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlenerek dava açıldı. Sevinç'in kadınlardan birine de "Seni işe aldım, vefa borcu olarak seni istiyorum" dediği öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.