CESETLE SEX YAPAN KADIN

GÜNDEM 27.11.2021 - 12:58, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1383+ kez okundu.
 

CESETLE SEX YAPAN KADIN

Tarihin en ilginç suçlusu Karen Greenlee, 1979 yılında cenaze arabasını kaçırarak içindeki cesetle cinsel birliktelik yaşamasıyla tanınmıştı. Ancak "Morg faresi" lakaplı kadının bu tek suçu değildi. Karen'in 40 cesetle daha cinsel birliktelik yaşadığı ortaya çıktı.

23 yaşındayken mumyacı çırağı olarak çalışan Karen Greenlee, işyerinden ölü bir adamın cansız bedenini taşıyan bir cenaze arabası çaldıktan sonra yakalandı. Yakalandığında nekrofili bağımlılığını açıkça itiraf eden kadının 40 ölü erkeğin listelendiği 4 sayfalık bir mektubu bulunuyordu.   Cenaze arabasını kaçırıp içindeki ölü adamla ilişkiye girdi! Sonrası daha da beterO yıllarda Kaliforniya'da nekrofili yasa dışı olmadığı için, Greenlee yalnızca cenaze arabasını çalmakla ve bir cenazeye müdahale etmekle suçlandı ve bunun sonucunda yalnızca 11 gün hapis cezasına çarptırıldı.   Cenaze arabasını kaçırıp içindeki ölü adamla ilişkiye girdi! Sonrası daha da beter1987'de Greenlee, Feral House tarafından yayınlanan Apocalypse Culture adlı kitabı için Jim Morton'a nekrofil ilgileri hakkında The Unrepentant Necrophile başlıklı ayrıntılı ve çok samimi bir röportaj verdi. Dünyanın en tuhaf suçlusu olarak tarihe geçen kadının hayat hikayesi filmlere dahi konu oldu. Cenaze arabasını kaçırıp içindeki ölü adamla ilişkiye girdi! Sonrası daha da beterKendisini çoğu kişinin anlamadığını ifade eden Karen Greenlee, "Ölümün kokusunu çok erotik buluyorum. Ölüm kokuları arasında farklılar olduğunu biliyor muydunuz? Körfezde iki haftadır yüzen bir beden ile yeni ölen bir vücut arasında benzersiz bir fark var.   Cenaze arabasını kaçırıp içindeki ölü adamla ilişkiye girdi! Sonrası daha da beter"Nekrofilinin benim için daha anlamlı olduğunu anladım. Bununla ilgili bir sorun yaşamamın nedeni, kendimi kabul edemememdi. Hâlâ hayatımı başkalarının standartlarına göre yaşamaya çalışıyordum. Bunu kabul etmek kendimle barıştırdı" dedi. NEKROFİLİ NE DEMEK? Nekrofili, necro (ölü) kelimesinden türetilmiş bir tür cinsel yönelim bozukluğudur. Nekrofili insanlar, cesetlere ilgi duymaktadır. Özellikle bu cinsel sapkınlığa yönelen insanlar, genel olarak cinsel ihtiyaçları için cinayet işleme yoluna gitmektedirler  
Tarihin en ilginç suçlusu Karen Greenlee, 1979 yılında cenaze arabasını kaçırarak içindeki cesetle cinsel birliktelik yaşamasıyla tanınmıştı. Ancak "Morg faresi" lakaplı kadının bu tek suçu değildi. Karen'in 40 cesetle daha cinsel birliktelik yaşadığı ortaya çıktı.

23 yaşındayken mumyacı çırağı olarak çalışan Karen Greenlee, işyerinden ölü bir adamın cansız bedenini taşıyan bir cenaze arabası çaldıktan sonra yakalandı. Yakalandığında nekrofili bağımlılığını açıkça itiraf eden kadının 40 ölü erkeğin listelendiği 4 sayfalık bir mektubu bulunuyordu.

 

Cenaze arabasını kaçırıp içindeki ölü adamla ilişkiye girdi! Sonrası daha da beterO yıllarda Kaliforniya'da nekrofili yasa dışı olmadığı için, Greenlee yalnızca cenaze arabasını çalmakla ve bir cenazeye müdahale etmekle suçlandı ve bunun sonucunda yalnızca 11 gün hapis cezasına çarptırıldı.

 

Cenaze arabasını kaçırıp içindeki ölü adamla ilişkiye girdi! Sonrası daha da beter1987'de Greenlee, Feral House tarafından yayınlanan Apocalypse Culture adlı kitabı için Jim Morton'a nekrofil ilgileri hakkında The Unrepentant Necrophile başlıklı ayrıntılı ve çok samimi bir röportaj verdi.

Dünyanın en tuhaf suçlusu olarak tarihe geçen kadının hayat hikayesi filmlere dahi konu oldu.

Cenaze arabasını kaçırıp içindeki ölü adamla ilişkiye girdi! Sonrası daha da beterKendisini çoğu kişinin anlamadığını ifade eden Karen Greenlee, "Ölümün kokusunu çok erotik buluyorum. Ölüm kokuları arasında farklılar olduğunu biliyor muydunuz? Körfezde iki haftadır yüzen bir beden ile yeni ölen bir vücut arasında benzersiz bir fark var.

 

Cenaze arabasını kaçırıp içindeki ölü adamla ilişkiye girdi! Sonrası daha da beter"Nekrofilinin benim için daha anlamlı olduğunu anladım. Bununla ilgili bir sorun yaşamamın nedeni, kendimi kabul edemememdi. Hâlâ hayatımı başkalarının standartlarına göre yaşamaya çalışıyordum. Bunu kabul etmek kendimle barıştırdı" dedi.



NEKROFİLİ NE DEMEK?

Nekrofili, necro (ölü) kelimesinden türetilmiş bir tür cinsel yönelim bozukluğudur. Nekrofili insanlar, cesetlere ilgi duymaktadır. Özellikle bu cinsel sapkınlığa yönelen insanlar, genel olarak cinsel ihtiyaçları için cinayet işleme yoluna gitmektedirler

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.