Cesedi sulama kanalında bulundu

GÜNDEM 13.05.2021 - 15:41, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1232+ kez okundu.
 

Cesedi sulama kanalında bulundu

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde DSİ ait sulama kanalında bir erkek cesedi bulundu.

 Eyyübiye ilçesinde DSİ ait sulama kanalında bir erkek cesedi bulundu. Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi Fatik mahallesinde DSİ'ye ait sulama kanalında ceset gören vatandaşlar durumu Jandarma ekiplerine haber verdi. Olayın haber verilmesi ile Jandarma ve olay inceleme ekibi sevk edildi. Kanaldan çıkarılan erkek cesedi yapılan inceleme sonrası cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa adli tıp kurumuna kaldırıldı.   Jandarma ekipleri Manisa'da kuyu sondaj işinde çalışan evli ve 2 çocuk babası 26 yaşındaki İsa Aslan, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasından dolayı izin alarak Şanlıurfa'ya geldi. Haliliye ilçesine bağlı Konuklu Mahallesi'nde bulunan eşi ve çocuklarının yanına gelen İsa Aslan, 29 Nisan Perşembe akşamı eşine 'Babamlara gidiyorum' dedi. Babasına götürmek üzere aldığı 4 bin Türk lirası ile evden ayrılan İsa Aslan, kayıplara karıştı.   Ailesi her yerde Aslan'ı ararken cesedin ona ait olabileceği şüphesi üzerine Jandarma aileye haber verildi. Adli tıp kurumuna gelen aile çocuklarını teşhis etti. Otopsinin ardından Aslan Haliliye ilçesi Konuklu mahallesinde defnedileceği öğrenildi.
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde DSİ ait sulama kanalında bir erkek cesedi bulundu.

 Eyyübiye ilçesinde DSİ ait sulama kanalında bir erkek cesedi bulundu.
Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi Fatik mahallesinde DSİ'ye ait sulama kanalında ceset gören vatandaşlar durumu Jandarma ekiplerine haber verdi. Olayın haber verilmesi ile Jandarma ve olay inceleme ekibi sevk edildi. Kanaldan çıkarılan erkek cesedi yapılan inceleme sonrası cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa adli tıp kurumuna kaldırıldı.

 

Jandarma ekipleri Manisa'da kuyu sondaj işinde çalışan evli ve 2 çocuk babası 26 yaşındaki İsa Aslan, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasından dolayı izin alarak Şanlıurfa'ya geldi. Haliliye ilçesine bağlı Konuklu Mahallesi'nde bulunan eşi ve çocuklarının yanına gelen İsa Aslan, 29 Nisan Perşembe akşamı eşine 'Babamlara gidiyorum' dedi. Babasına götürmek üzere aldığı 4 bin Türk lirası ile evden ayrılan İsa Aslan, kayıplara karıştı.

 

Ailesi her yerde Aslan'ı ararken cesedin ona ait olabileceği şüphesi üzerine Jandarma aileye haber verildi. Adli tıp kurumuna gelen aile çocuklarını teşhis etti. Otopsinin ardından Aslan Haliliye ilçesi Konuklu mahallesinde defnedileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.