Cami önünde namaz vaktini bekleyen cemaate Polis saldırdı

GÜNDEM 08.05.2021 - 13:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 888+ kez okundu.
 

Cami önünde namaz vaktini bekleyen cemaate Polis saldırdı

Cami önünde toplanan kalabalığı koronavirüs nedeniyle dağıtmak isteyen polis ekipleri, vatandaşların isyanı karşılaştı. Polis haddini ve yetkisini asmaya başladı

CEMAAT CAMİ AVLUSUNDA TOPLANDILAR Erzurum’da Yakutiye ilçesi Çırçır Mahallesi’nde bulunan Çırçır Camii önünde yaşanan yoğunluk üzerine, alınan tedbirler kapsamında devriye görevi yapan polis, vatandaşları uyararak evlerine gitmelerini istedi. Cami bahçesinde oturan bazı vatandaşlar polise tepki göstererek bahçeden uzaklaşmak istemediler.   TAKVİYE EKİP ÇAĞRILDI Polis ile vatandaşlar arasındaki tansiyon yükselince bölgeye takviye ekip istendi. Bu sırada bazı vatandaşlar cami içerine girmeye çalıştı.   "BEN GÖREVİMİ YAPIYORUM, SİZ ARTİSTLİK YAPIYORSUNUZ" Vatandaşın ısrarlı tartışmaları üzerine olaya müdahale etmeye çalışan bir polisin, "Ben görevimi yapıyorum siz artistlik yapıyorsunuz." sözleri dikkat çekti. Bir vatandas Polis yetkisiz ve hukuksuzca cemaate saldırması kabul edilemez Polis tatil beldelerine zengin semtlerde görevini yapsın biz camide vakit namazımızı bekliyoruz dedi.
Cami önünde toplanan kalabalığı koronavirüs nedeniyle dağıtmak isteyen polis ekipleri, vatandaşların isyanı karşılaştı. Polis haddini ve yetkisini asmaya başladı

CEMAAT CAMİ AVLUSUNDA TOPLANDILAR

Erzurum’da Yakutiye ilçesi Çırçır Mahallesi’nde bulunan Çırçır Camii önünde yaşanan yoğunluk üzerine, alınan tedbirler kapsamında devriye görevi yapan polis, vatandaşları uyararak evlerine gitmelerini istedi.

Cami bahçesinde oturan bazı vatandaşlar polise tepki göstererek bahçeden uzaklaşmak istemediler.

 

TAKVİYE EKİP ÇAĞRILDI
Polis ile vatandaşlar arasındaki tansiyon yükselince bölgeye takviye ekip istendi. Bu sırada bazı vatandaşlar cami içerine girmeye çalıştı.

 

"BEN GÖREVİMİ YAPIYORUM, SİZ ARTİSTLİK YAPIYORSUNUZ"
Vatandaşın ısrarlı tartışmaları üzerine olaya müdahale etmeye çalışan bir polisin, "Ben görevimi yapıyorum siz artistlik yapıyorsunuz." sözleri dikkat çekti.
Bir vatandas Polis yetkisiz ve hukuksuzca cemaate saldırması kabul edilemez Polis tatil beldelerine zengin semtlerde görevini yapsın biz camide vakit namazımızı bekliyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.