Californiya'da yangının getirdiği felaket

16.08.2021 - 11:09, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1042+ kez okundu.
 

Californiya'da yangının getirdiği felaket

Eyalet tarihindeki en büyük ikinci yangın olarak kayıtlara geçen Dixie'nin neden olduğu felaket görüntülendi.

ABD'nin Californiya eyaletinde yaklaşık bir aydır devam eden yangın, ardında büyük bir yıkım bıraktı. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesini zorlaştırırken, evleri ve arabaları kullanılamaz hale getirdi.,   KASABA KÜLE DÖNDÜ Californiya'ya bağlı Lassen County etkileyen "Dixie" adı verilen yangın, 800'den fazla kişiye ev sahipliği yapan eyaletin kuzeybatısındaki tarihi Greenville kasabasını tamamen küle çevirdi.   ONLARCA YAPI YIKILDI Ortaya çıkan görüntülerde, birçok yapının kullanılamaz hale geldiği görüldü. Yıkıma uğrayan yapıların sayısının 180'den fazla olduğu kaydedildi. Yangından etkilenen Crescent Mills köyü sakinleri için hazırlanan yardım kolileri dağıtıldı. Öte yandan köydeki yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesinin sürdüğü bilgisi paylaşıldı.
Eyalet tarihindeki en büyük ikinci yangın olarak kayıtlara geçen Dixie'nin neden olduğu felaket görüntülendi.

ABD'nin Californiya eyaletinde yaklaşık bir aydır devam eden yangın, ardında büyük bir yıkım bıraktı.

Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesini zorlaştırırken, evleri ve arabaları kullanılamaz hale getirdi.,

 

KASABA KÜLE DÖNDÜ
Californiya'ya bağlı Lassen County etkileyen "Dixie" adı verilen yangın, 800'den fazla kişiye ev sahipliği yapan eyaletin kuzeybatısındaki tarihi Greenville kasabasını tamamen küle çevirdi.

 

ONLARCA YAPI YIKILDI
Ortaya çıkan görüntülerde, birçok yapının kullanılamaz hale geldiği görüldü. Yıkıma uğrayan yapıların sayısının 180'den fazla olduğu kaydedildi.

Yangından etkilenen Crescent Mills köyü sakinleri için hazırlanan yardım kolileri dağıtıldı. Öte yandan köydeki yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesinin sürdüğü bilgisi paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.