Bursa'da hastalara insanlık dışı muamele

GÜNDEM 19.07.2021 - 15:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2204+ kez okundu.
 

Bursa'da hastalara insanlık dışı muamele

Görevlinin, ayağı alçıda olan hastaya yönelik kullandığı "Güvenliği çağırın, gelip köpeklere mama versin" şeklindeki ifade tepkilere yol açtı.

Bursa'da hastanede yaşananlar, sosyal medyanın gündemine oturdu. Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi’nde çalışan bir kadın görevlinin hastalarla kurduğu diyalog tepki topladı.   HASTANEDE TARTIŞMA Görüntülerde, söz konusu görevlinin ayağı alçıda olan hastaya "İstediğin yere şikayet et" dediği duyuldu. Bunun üzerine hasta "Edeceğim zaten" karşılığını verdi. Daha sonra arkasını dönüp ilerlemeye başlayan hasta ile görevli arasında tartışmanın büyüdüğü görüldü.   TEPKİ TOPLAYAN İFADE Bunun üzerine güvenliğin çağrılmasını isteyen görevli, "Gelip köpeklere mama versin" sözünü sarfetti. İfadenin hedefindeki hastanın yanı sıra diğer vatandaşlar da kullanılan ifadeye tepki gösterdi.
Görevlinin, ayağı alçıda olan hastaya yönelik kullandığı "Güvenliği çağırın, gelip köpeklere mama versin" şeklindeki ifade tepkilere yol açtı.

Bursa'da hastanede yaşananlar, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi’nde çalışan bir kadın görevlinin hastalarla kurduğu diyalog tepki topladı.

 

HASTANEDE TARTIŞMA
Görüntülerde, söz konusu görevlinin ayağı alçıda olan hastaya "İstediğin yere şikayet et" dediği duyuldu. Bunun üzerine hasta "Edeceğim zaten" karşılığını verdi.

Daha sonra arkasını dönüp ilerlemeye başlayan hasta ile görevli arasında tartışmanın büyüdüğü görüldü.

 

TEPKİ TOPLAYAN İFADE
Bunun üzerine güvenliğin çağrılmasını isteyen görevli, "Gelip köpeklere mama versin" sözünü sarfetti.

İfadenin hedefindeki hastanın yanı sıra diğer vatandaşlar da kullanılan ifadeye tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.