Boğaziçi gençliği DHKP-C'li ve PKK'lı bu kafalara emanet

26.03.2021 - 17:49, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1031+ kez okundu.
 

Boğaziçi gençliği DHKP-C'li ve PKK'lı bu kafalara emanet

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasını bahane edip protesto gösterisi düzenleyen bir grup sözde akademisyen ve öğrenci rektörlük binası önünde LGBT'li sapkınların renklerini taşıyan şemsiyeler açtı.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Prof. Dr. Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasına karşı protestolar devam ediyor. Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasını bahane edip yaygara koparmaya çalışan bir grup sözde akademisyen ve öğrenci asıl niyetlerini bir kez daha ortaya koydu. Rektörlük binası önünde toplanan PKK'lı ve DHKP-C'li güruh LGBT'li azgınların renklerini temsil eden şemsiyeler açtı. LGBT şemsiyesi altına sığınarak provokatif sloganlar atan grubun görüntüsü büyük tepkiyle karşılandı. Eylem LGBT propagandasına döndü CHP, HDP ve İYİ Parti ile bazı terör gruplarının gazına gelerek kargaşa çıkarmaya çalışan grup eylemi resmen LGBT propagandasına dönüştürdü. Dertlerinin "rektör ataması" olmadığını açıkça ortaya koyan grubun kimlere hizmet ettiği de bir kez daha gözler önüne serilirken sosyal medyada "Piyasada LGBT şemsiyesi bırakmadılar", "Boğaziçi gençliği bu kafaya emanet" şeklinde yorumlar yapıldı.
Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasını bahane edip protesto gösterisi düzenleyen bir grup sözde akademisyen ve öğrenci rektörlük binası önünde LGBT'li sapkınların renklerini taşıyan şemsiyeler açtı.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Prof. Dr. Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasına karşı protestolar devam ediyor.

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasını bahane edip yaygara koparmaya çalışan bir grup sözde akademisyen ve öğrenci asıl niyetlerini bir kez daha ortaya koydu.

Rektörlük binası önünde toplanan PKK'lı ve DHKP-C'li güruh LGBT'li azgınların renklerini temsil eden şemsiyeler açtı. LGBT şemsiyesi altına sığınarak provokatif sloganlar atan grubun görüntüsü büyük tepkiyle karşılandı.

Eylem LGBT propagandasına döndü
CHP, HDP ve İYİ Parti ile bazı terör gruplarının gazına gelerek kargaşa çıkarmaya çalışan grup eylemi resmen LGBT propagandasına dönüştürdü.

Dertlerinin "rektör ataması" olmadığını açıkça ortaya koyan grubun kimlere hizmet ettiği de bir kez daha gözler önüne serilirken sosyal medyada "Piyasada LGBT şemsiyesi bırakmadılar", "Boğaziçi gençliği bu kafaya emanet" şeklinde yorumlar yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.