BİRİ SÖZDE LİDER 3 PKK'LI LEŞE DÖNDÜ

09.11.2021 - 21:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1328+ kez okundu.
 

BİRİ SÖZDE LİDER 3 PKK'LI LEŞE DÖNDÜ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesi operasyonlar kapsamında Kamışlı'da düzenlenen SİHA operasyonunda biri sözde lider 3 PKK'lı öldürüldü.

Kahraman Mehmetçik, sınır ötesi operasyonlarla teröre karşı mücadelesini sürdürüyor.   SİHA'DAN NOKTA ATIŞI Bölgede güven ve huzuru koruyan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin kuzeydoğusunda bulunan Kamışlı El-Hilaliye'de SİHA operasyonu düzenlendi.   BİRİ SÖZDE LİDER 3 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ Operasyonda, nokta atışı yapılan bölgede biri sözde lider 3 PKK'lı öldürüldü.   KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN PKK'LI DA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ Kamışlı'da geçtiğimiz Eylül ayında da kırmızı bülten ile aranan sözde KCK yürütme konseyi üyesi Haydar Varto kod Engin Karaaslan öldürülmüştü.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesi operasyonlar kapsamında Kamışlı'da düzenlenen SİHA operasyonunda biri sözde lider 3 PKK'lı öldürüldü.

Kahraman Mehmetçik, sınır ötesi operasyonlarla teröre karşı mücadelesini sürdürüyor.

 

SİHA'DAN NOKTA ATIŞI
Bölgede güven ve huzuru koruyan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin kuzeydoğusunda bulunan Kamışlı El-Hilaliye'de SİHA operasyonu düzenlendi.

 

BİRİ SÖZDE LİDER 3 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ
Operasyonda, nokta atışı yapılan bölgede biri sözde lider 3 PKK'lı öldürüldü.

 

KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN PKK'LI DA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Kamışlı'da geçtiğimiz Eylül ayında da kırmızı bülten ile aranan sözde KCK yürütme konseyi üyesi Haydar Varto kod Engin Karaaslan öldürülmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.