BİR KADIN SİLAHLA VURULMUŞ OLARAK BULUNDU

24.11.2021 - 12:14, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 914+ kez okundu.
 

BİR KADIN SİLAHLA VURULMUŞ OLARAK BULUNDU

Apartman bahçesinde hareketsiz şekilde yatarken bulunan kadının silahla vurulduğu ortaya çıkarken polis, kimliğini tespit etmek için çalışmalarına başladı.

Adana’nın Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi’nde, apartman bahçesinde bir kişinin hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçleri, üzerinden kimlik çıkmayan kadın için olay yerine sağlık ekiplerinin sevkini istedi.   SİLAHLA VURULDUĞU TESPİT EDİLDİ Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından kadın, Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada da müdahale edilen kadın, hayatını kaybetti. Yapılan kontrollerde kadının ateşli silahla vurulduğu tespit edildi.   UYUŞTURUCU MADDE TESPİT EDİLDİ Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, kadının hareketsiz olarak bulunduğu apartmanın bodrumunda zaman zaman uyuşturucu madde kullanıldığını belirledi. Bunun üzerine bodrumda inceleme yapan ekipler, uyuşturucu alımında kullanılan malzemeler, ölen kadına ait olduğu değerlendirilen kan lekesi ve boş kovan buldu. Adana’da silahla vurulmuş halde bulunan kadın öldü #2 POLİS KİMLİĞİNİ BELİRLEMEYE ÇALIŞIYOR Polis ekipleri, ölen kadının kimliğini tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Apartman bahçesinde hareketsiz şekilde yatarken bulunan kadının silahla vurulduğu ortaya çıkarken polis, kimliğini tespit etmek için çalışmalarına başladı.

Adana’nın Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi’nde, apartman bahçesinde bir kişinin hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Güvenlik güçleri, üzerinden kimlik çıkmayan kadın için olay yerine sağlık ekiplerinin sevkini istedi.

 

SİLAHLA VURULDUĞU TESPİT EDİLDİ
Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından kadın, Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada da müdahale edilen kadın, hayatını kaybetti.

Yapılan kontrollerde kadının ateşli silahla vurulduğu tespit edildi.

 

UYUŞTURUCU MADDE TESPİT EDİLDİ
Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, kadının hareketsiz olarak bulunduğu apartmanın bodrumunda zaman zaman uyuşturucu madde kullanıldığını belirledi.

Bunun üzerine bodrumda inceleme yapan ekipler, uyuşturucu alımında kullanılan malzemeler, ölen kadına ait olduğu değerlendirilen kan lekesi ve boş kovan buldu.

Adana’da silahla vurulmuş halde bulunan kadın öldü #2

POLİS KİMLİĞİNİ BELİRLEMEYE ÇALIŞIYOR
Polis ekipleri, ölen kadının kimliğini tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.