BEBEK KATİLİ TERÖRİST PKK'LILARI MASUM GÖSTERDİ

15.11.2021 - 12:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 939+ kez okundu.
 

BEBEK KATİLİ TERÖRİST PKK'LILARI MASUM GÖSTERDİ

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Selahattin Demirtaş'ı eleştiren medya kuruluşlarını, "İçerideyken adamın arkasından yazmak kahpeliktir, kalleşliktir, pusu kurmaktır." sözleri ile hedef aldı.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Bizim TV'den Lale Ozan Arslan'a konuştu. "Demokrasi tarihimiz açısından baktığımızda seçmenine yalan söylemeyen tek parti HDP'dir." sözleri ile terör sevicileri destekleyen Özdil, satır arasında ise "İçerideyken adamın arkasından yazmak kahpeliktir, kalleşliktir, pusu kurmaktır." diyerek, Selahattin Demirtaş'ı eleştiren medya kuruluşlarını hedef aldı. Cezaevinde olan sadece Demirtaş değil ki! HDP ve Demirtaş güzellemesi yapmak için, kendisine böyle bir yol bulan Özdil, duvara tosladı. Cezaevindeki teröristler aleyhine konuşmayı, "kahpelik" ilan eden Yılmaz Özdil'in, cezaevindeki "tecavüzcüler" ya da "teröristbaşı bebek katili Abdullah Öcalan"ın aleyhine konuşup konuşamayacağı merak konusu oldu. Bebek katillerini böyle savundu! Yılmaz Özdil, bir yandan satır aralarında HDP'li Selahattin Demirtaş'ı eleştirenleri "kahpe" ilan ederken, diğer yandan da HDP'nin PKK ile ilişkisini kabul etti: "PKK yanlısı görüşleri tabii var. PKK ile ortak paydaları var mı, tabii var. PKK'nın siyasi yansıması mıdır? Evet. Ama seçmenine yalan söylemez. Ne derse onu yapar. Aldığı her oyun hakkını veren tek partidir. Aslında bu anlamda diğer tüm parti ve seçmenlere örnek olması gerekir. Mesela kadın erkek eşitliği anlamında da baktığınızda... Mesela aslında teknik olarak hem Türk hem Atatürkçülük kavramına karşı bir partidir. Ama aslında Atatürk vizyonunun getirdiği kadın erkek eşitliğini uygulayan tek partidir."
Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Selahattin Demirtaş'ı eleştiren medya kuruluşlarını, "İçerideyken adamın arkasından yazmak kahpeliktir, kalleşliktir, pusu kurmaktır." sözleri ile hedef aldı.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Bizim TV'den Lale Ozan Arslan'a konuştu.

"Demokrasi tarihimiz açısından baktığımızda seçmenine yalan söylemeyen tek parti HDP'dir." sözleri ile terör sevicileri destekleyen Özdil, satır arasında ise "İçerideyken adamın arkasından yazmak kahpeliktir, kalleşliktir, pusu kurmaktır." diyerek, Selahattin Demirtaş'ı eleştiren medya kuruluşlarını hedef aldı.

Cezaevinde olan sadece Demirtaş değil ki!
HDP ve Demirtaş güzellemesi yapmak için, kendisine böyle bir yol bulan Özdil, duvara tosladı. Cezaevindeki teröristler aleyhine konuşmayı, "kahpelik" ilan eden Yılmaz Özdil'in, cezaevindeki "tecavüzcüler" ya da "teröristbaşı bebek katili Abdullah Öcalan"ın aleyhine konuşup konuşamayacağı merak konusu oldu.

Bebek katillerini böyle savundu!
Yılmaz Özdil, bir yandan satır aralarında HDP'li Selahattin Demirtaş'ı eleştirenleri "kahpe" ilan ederken, diğer yandan da HDP'nin PKK ile ilişkisini kabul etti:

"PKK yanlısı görüşleri tabii var. PKK ile ortak paydaları var mı, tabii var. PKK'nın siyasi yansıması mıdır? Evet. Ama seçmenine yalan söylemez. Ne derse onu yapar. Aldığı her oyun hakkını veren tek partidir. Aslında bu anlamda diğer tüm parti ve seçmenlere örnek olması gerekir. Mesela kadın erkek eşitliği anlamında da baktığınızda... Mesela aslında teknik olarak hem Türk hem Atatürkçülük kavramına karşı bir partidir. Ama aslında Atatürk vizyonunun getirdiği kadın erkek eşitliğini uygulayan tek partidir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.