Bakara Suresi 114. Ayeti okuyan hocaya hakaretler savurdu

01.06.2021 - 23:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1240+ kez okundu.
 

Bakara Suresi 114. Ayeti okuyan hocaya hakaretler savurdu

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Atatürk’e lanet okudu" iftirasıyla Kemalistler tarafından hedef tahtasına konulan Mustafa Demirkan Hoca'ya hakaretler yağdırdı.

Mustafa Demirkan Hoca, Ayasofya’daki icazet merasimi sırasında Bakara Suresi 114’üncü ayetini hatırlatarak yaptığı konuşma nedeniyle Kemalistlerin linç girişimlerine maruz kaldı. Konuşmasında Mustafa Kemal’den hiç bahsetmemesine rağmen Demirkan Hoca, "Atatürk’e lanet okudu" yalanıyla Kemalistler tarafından hedef tahtasına oturtuldu.   Kılıçdaroğlu'ndan Demirkan Hoca hakkında skandal sözler Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Demirkan Hoca hakkında skandal sözler sarfetti.   Saygıdan ve hoşgörüden dem vurarak sözlerine başlayan Kılıçdaroğ lu konuşmasının devamında yaşamı boyunca binlerce hafız yetiştiren Demirkan Hoca'ya meczup diyerek alenen hakaret etti. Demirkan Hoca'ya şuursuzca ve gözü dönmüşcesine saldırıp hedef gösteren Kılıçdaroğlu, bununla da yetinmeyerek Demirkan'ı "kafir" olmakla itham etti ve şunları söyledi:   "Kinden beslenen bir din insanı olmaz. Ayasofya'yı açtınız da Atatürk'e hakaret etmek için mi açtınız? Atatürk hayatını bu millet için vermiş bir kişi. O meczup acaba İstanbul'un işgalini biliyor mu? Bu meczup kişi acaba Kahramanmaraş'ın kurtuluşunda ilk kurşunu atan Sütçü İmam'ı biliyor mu? İlk ne söylediğini biliyor mu acaba? Her kim ki Mustafa Kemal ve Kuvâ-yi Milliye aleyhine fetva verip düşmanlık yapar bilin ki onların damarlarında kafir kanı vardır diyor. Bu meczupların geldiği yer 'Keşke Yunan galip gelseydi' eksenidir. Bu eksenden geliyorlar. Baskı altında yaşamayı kabullenmişler."   Öte yandan kendini Milli Görüş'ün temsilcisi olarak tanımlayan Saadet Partisi'nin bir hocaya ağzına geleni söyleyip küfreden ve meczuplukla suçlayan Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP ile ittifak yapması büyük tepkiyle karşılandı.
Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Atatürk’e lanet okudu" iftirasıyla Kemalistler tarafından hedef tahtasına konulan Mustafa Demirkan Hoca'ya hakaretler yağdırdı.

Mustafa Demirkan Hoca, Ayasofya’daki icazet merasimi sırasında Bakara Suresi 114’üncü ayetini hatırlatarak yaptığı konuşma nedeniyle Kemalistlerin linç girişimlerine maruz kaldı. Konuşmasında Mustafa Kemal’den hiç bahsetmemesine rağmen Demirkan Hoca, "Atatürk’e lanet okudu" yalanıyla Kemalistler tarafından hedef tahtasına oturtuldu.

 

Kılıçdaroğlu'ndan Demirkan Hoca hakkında skandal sözler
Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Demirkan Hoca hakkında skandal sözler sarfetti.

 

Saygıdan ve hoşgörüden dem vurarak sözlerine başlayan Kılıçdaroğ

lu konuşmasının devamında yaşamı boyunca binlerce hafız yetiştiren Demirkan Hoca'ya meczup diyerek alenen hakaret etti.

Demirkan Hoca'ya şuursuzca ve gözü dönmüşcesine saldırıp hedef gösteren Kılıçdaroğlu, bununla da yetinmeyerek Demirkan'ı "kafir" olmakla itham etti ve şunları söyledi:

 

"Kinden beslenen bir din insanı olmaz. Ayasofya'yı açtınız da Atatürk'e hakaret etmek için mi açtınız? Atatürk hayatını bu millet için vermiş bir kişi. O meczup acaba İstanbul'un işgalini biliyor mu? Bu meczup kişi acaba Kahramanmaraş'ın kurtuluşunda ilk kurşunu atan Sütçü İmam'ı biliyor mu? İlk ne söylediğini biliyor mu acaba? Her kim ki Mustafa Kemal ve Kuvâ-yi Milliye aleyhine fetva verip düşmanlık yapar bilin ki onların damarlarında kafir kanı vardır diyor. Bu meczupların geldiği yer 'Keşke Yunan galip gelseydi' eksenidir. Bu eksenden geliyorlar. Baskı altında yaşamayı kabullenmişler."

 

Öte yandan kendini Milli Görüş'ün temsilcisi olarak tanımlayan Saadet Partisi'nin bir hocaya ağzına geleni söyleyip küfreden ve meczuplukla suçlayan Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP ile ittifak yapması büyük tepkiyle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.