Bakan Albayrak'tan önemli açıklamalar

09.01.2020 - 14:15, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1370+ kez okundu.
 

Bakan Albayrak'tan önemli açıklamalar

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sivas'ta iş dünyası temsilcileriyle bir araya geliyor. Bakan Albayrak Türkiye'nin son çeyrekte yüzde 5 büyüyeceğini söyledi. Albayrak ayrıca 2020 yılında enflasyon ve faizde kalıcı tek hanenin görüleceğini de söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomiye yönelik önemli açıklamalarda bulunuyor. Bakan Albayrak, Ziraat Bankası'nın çiftçi borçları için yüzde 9 faiz ile 5 yıl vade imkanı tanıyacağını söyledi. 2020 yılında enflasyon ve faizde kalıcı tek hanenin görüleceğini belirten Bakan Albayrak "Gıda enflasyonunda birilerinden çok çektik artık sahaya ineceğimiz bir yıl olacak" dedi. İşte Bakan Albayrak'ın açıklamaları: *2019'u beklentilerin ötesinde bir performansla kapattık. *Türkiye 2019'un son çeyreğinde yüzde 5 büyüyecek. *Kur saldırısından bu yana Türk Lirası yüzde 10 değer kazandı. *2019 yılında yüzde 0,5'lik pozitif büyümeyi yakalayacağız. *2020'de enflasyon ve faizde kalıcı tek haneyi göreceğiz. *Türkiye küresel piyasalardaki dalgalardan etkilemeyecek bir ekonomik altyapıyı ve değişimi ortaya koymak zorunda. *Türkiye 2020'ye çok daha güçlü adımlarla giriyor. *Ziraat Bankası geri ödemede sorun yaşayan çiftçiler için borçları %9 faizle 5 yıla kadar vadelendirecek. *Gıda enflasyonunda birilerinden çok çektik artık sahaya ineceğimiz bir yıl olacak.       *Doğal afetlerden etkilenen veya ekonomik sebeplerden dolayı kredi geri ödemelerinde sorun yaşayan, tüm tarımsal faaliyetleri devam eden üreticilerimize yapılandırma imkanı getiriyoruz. Çiftçilerimizin Ziraat Bankasından kullandığı kredilerin tümü için önemli bir müjde.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sivas'ta iş dünyası temsilcileriyle bir araya geliyor. Bakan Albayrak Türkiye'nin son çeyrekte yüzde 5 büyüyeceğini söyledi. Albayrak ayrıca 2020 yılında enflasyon ve faizde kalıcı tek hanenin görüleceğini de söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomiye yönelik önemli açıklamalarda bulunuyor. Bakan Albayrak, Ziraat Bankası'nın çiftçi borçları için yüzde 9 faiz ile 5 yıl vade imkanı tanıyacağını söyledi.

2020 yılında enflasyon ve faizde kalıcı tek hanenin görüleceğini belirten Bakan Albayrak "Gıda enflasyonunda birilerinden çok çektik artık sahaya ineceğimiz bir yıl olacak" dedi.

İşte Bakan Albayrak'ın açıklamaları:

*2019'u beklentilerin ötesinde bir performansla kapattık.

*Türkiye 2019'un son çeyreğinde yüzde 5 büyüyecek.

*Kur saldırısından bu yana Türk Lirası yüzde 10 değer kazandı.

*2019 yılında yüzde 0,5'lik pozitif büyümeyi yakalayacağız.

*2020'de enflasyon ve faizde kalıcı tek haneyi göreceğiz.

*Türkiye küresel piyasalardaki dalgalardan etkilemeyecek bir ekonomik altyapıyı ve değişimi ortaya koymak zorunda.

*Türkiye 2020'ye çok daha güçlü adımlarla giriyor.

*Ziraat Bankası geri ödemede sorun yaşayan çiftçiler için borçları %9 faizle 5 yıla kadar vadelendirecek.

*Gıda enflasyonunda birilerinden çok çektik artık sahaya ineceğimiz bir yıl olacak.

 
 
 

*Doğal afetlerden etkilenen veya ekonomik sebeplerden dolayı kredi geri ödemelerinde sorun yaşayan, tüm tarımsal faaliyetleri devam eden üreticilerimize yapılandırma imkanı getiriyoruz. Çiftçilerimizin Ziraat Bankasından kullandığı kredilerin tümü için önemli bir müjde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.