Babasının silahıyla kendini vuran Medine defnedildi

22.04.2021 - 16:33, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1201+ kez okundu.
 

Babasının silahıyla kendini vuran Medine defnedildi

Tabancayla oynadığı sırada kazara kendisini vuran ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki Medine Güçlü toprağa verilirken, babasının gözaltı işlemleri sürdü.

20 Nisan Salı günü saat 14.00 sıralarında Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi’ndeki 2 katlı evin en üst katında bir gürültü oluştu. Mutfakta oturduğu sırada silah sesi duyan Refika Güçlü, salona koştu. Güçlü, kızı Medine'yi kanlar içinde hareketsiz yatarken buldu. Refika Güçlü'nün yardım istediği komşuları, Medine'yi otomobille Yüreğir Devlet Hastanesi’ne götürdü.   KURTARILAMADI Tedaviye alınan Medine'nin, başından tabancayla vurulduğu belirlendi. Ambulansla sevk edildiği Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat edilen Medine, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Medine'nin cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.     BABANIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede tabanca, boş kovan ve mermi çekirdeği bulundu. Yapılan araştırma sonucu Medine’nin, babası Emrah Güçlü’ye ait ruhsatsız tabancayla oynadığı sırada kazara kendisini vurduğu saptandı. Bunun üzerine polis, baba Emrah Güçlü’nün yakalanması için çalışma başlattı.     TOPRAĞA VERİLDİ Medine Güçlü'nün cenazesi, yakınları tarafından dün morgdan teslim alındıktan sonra toprağa verildi. Şehir dışında çalıştığı belirlenen babası Emrah Güçlü ise bugün kente gelir gelmez gözaltına alındı.     "KEŞKE TABANCAYI EVDE BIRAKMASAYDIM" Polis merkezine götürülen Güçlü’nün, ifadesinde, ruhsatsız tabancayı nereden temin ettiğini söylemediği bildirildi. Güçlü'nün, “İl dışındaydım. Çocuk silahla oynarken kendini vurmuş. Keşke tabancayı evde bırakmasaydım.” dediği öğrenildi.     YAKINI, GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİ İşlemleri tamamlanan Güçlü, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Birimi’ne götürüldü. Bu sırada Güçlü’nün yakını olduğu öğrenilen bir kadın, gazetecilere tepki göstererek “Çekme, kırarım kameranı. Gel iç çamaşırımı göstereyim de onu çek” dedi. Güçlü, daha sonra adliyeye sevk edildi.
Tabancayla oynadığı sırada kazara kendisini vuran ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki Medine Güçlü toprağa verilirken, babasının gözaltı işlemleri sürdü.

20 Nisan Salı günü saat 14.00 sıralarında Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi’ndeki 2 katlı evin en üst katında bir gürültü oluştu.

Mutfakta oturduğu sırada silah sesi duyan Refika Güçlü, salona koştu. Güçlü, kızı Medine'yi kanlar içinde hareketsiz yatarken buldu.

Refika Güçlü'nün yardım istediği komşuları, Medine'yi otomobille Yüreğir Devlet Hastanesi’ne götürdü.

 

KURTARILAMADI
Tedaviye alınan Medine'nin, başından tabancayla vurulduğu belirlendi. Ambulansla sevk edildiği Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat edilen Medine, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Medine'nin cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

 

 

BABANIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede tabanca, boş kovan ve mermi çekirdeği bulundu. Yapılan araştırma sonucu Medine’nin, babası Emrah Güçlü’ye ait ruhsatsız tabancayla oynadığı sırada kazara kendisini vurduğu saptandı. Bunun üzerine polis, baba Emrah Güçlü’nün yakalanması için çalışma başlattı.

 

 

TOPRAĞA VERİLDİ
Medine Güçlü'nün cenazesi, yakınları tarafından dün morgdan teslim alındıktan sonra toprağa verildi. Şehir dışında çalıştığı belirlenen babası Emrah Güçlü ise bugün kente gelir gelmez gözaltına alındı.

 

 

"KEŞKE TABANCAYI EVDE BIRAKMASAYDIM"
Polis merkezine götürülen Güçlü’nün, ifadesinde, ruhsatsız tabancayı nereden temin ettiğini söylemediği bildirildi. Güçlü'nün, “İl dışındaydım. Çocuk silahla oynarken kendini vurmuş. Keşke tabancayı evde bırakmasaydım.” dediği öğrenildi.

 

 

YAKINI, GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİ
İşlemleri tamamlanan Güçlü, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Birimi’ne götürüldü. Bu sırada Güçlü’nün yakını olduğu öğrenilen bir kadın, gazetecilere tepki göstererek “Çekme, kırarım kameranı. Gel iç çamaşırımı göstereyim de onu çek” dedi.

Güçlü, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.