Babasını ve komşusunu pompalı tüfekle vurdu

AİLE CİNAYETLERİ 23.04.2021 - 12:26, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2384+ kez okundu.
 

Babasını ve komşusunu pompalı tüfekle vurdu

Şanlıurfa'da 24 yaşındaki genç, babası ve komşusunu pompalı tüfekle vurdu.

Şanlıurfa'da yaşayan 24 yaşındaki Özkan P., tartıştığı babasını ve kaçmasına engel olan komşusunu vurdu. Babasını ve komşusunu vurarak kaçan genç, yakalanarak gözaltına alındı.   BABASINI VE KOMŞUSUNU VURDU Şanlıurfa'da oto kiralama işi yapan Özkan P., bilinmeyen bir nedenle babası Hasan P. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Özkan P., otomobilinden aldığı pompalı tüfekle babasına ateş açarak, ayağından yaraladı. Bu sırada silah sesini duyan komşuları Mustafa Karayazgan, tüfekle kaçmaya çalışan genci durdurmak istedi. Özkan P., ateş ettiği Karayazgan'ı da yaralayıp, kaçtı. GÖZALTINA ALINDI İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, Hasan P. ile Mustafa Karayazgan'ı ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Özkan P. ise polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı.
Şanlıurfa'da 24 yaşındaki genç, babası ve komşusunu pompalı tüfekle vurdu.

Şanlıurfa'da yaşayan 24 yaşındaki Özkan P., tartıştığı babasını ve kaçmasına engel olan komşusunu vurdu. Babasını ve komşusunu vurarak kaçan genç, yakalanarak gözaltına alındı.

 

BABASINI VE KOMŞUSUNU VURDU
Şanlıurfa'da oto kiralama işi yapan Özkan P., bilinmeyen bir nedenle babası Hasan P. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Özkan P., otomobilinden aldığı pompalı tüfekle babasına ateş açarak, ayağından yaraladı.

Bu sırada silah sesini duyan komşuları Mustafa Karayazgan, tüfekle kaçmaya çalışan genci durdurmak istedi. Özkan P., ateş ettiği Karayazgan'ı da yaralayıp, kaçtı.


GÖZALTINA ALINDI
İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, Hasan P. ile Mustafa Karayazgan'ı ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Özkan P. ise polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.