Avrupa'nın göbeğinde yamyam cinayeti!

CİNAYET 28.09.2021 - 11:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1881+ kez okundu.
 

Avrupa'nın göbeğinde yamyam cinayeti!

Polonyalı bir adam, yaklaşık yirmi yıl öncesine dayanan davada, beş arkadaşıyla beraber kimliği hiçbir zaman belirlenememiş bir kurbanı öldürüp parçalarını yemekten 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kan donduran davada her şey 2017 yılında olaya karışan adamlardan biri olan Zbigniew B'nin ölüm döşeğinde itirafta bulunmasıyla başladı. Müteakip soruşturmada polis, kalan dört kişinin ifadelerini aldı.     Davanın açılması esas olarak, kurbanı yemiş olan ve mahkemeye göre birkaç kez cinayet gecesini açık ve tutarlı bir şekilde anlatan Rafal O'nun ifadesine dayanıyordu.     Seri katilleri baştan çıkaran çift Görünüşlerine aldanmayın... İlgili Haber:Seri katilleri baştan çıkaran çift! Görünüşlerine aldanmayın...     Robert M., 2002 yılında Polonya'daki Lugi köyünde içki içtikten sonra kurbanla tartıştı. Robert ve arkadaşları kavga ettikten sonra adamı yakındaki bir gölün kenarına götürdüler     ADAMI PARÇALARINA AYIRIP PİŞİRDİLER   Zbigniew B. adamın üzerine oturdu ve boğazını kesti, ardından kafasını kesti, kıyafetlerini çıkardı, vücudunun içini çıkardı ve vücudunun geri kalanından beş yumuşak doku parçasını kesti. Keslen parçaları şişelere koyup açık ateşte pişirdiler.       SESSİZLİK ANLAŞMASI İÇİN CESEDİ YEDİLER   İddiaya göre Robert M. dört suç ortağından kurbanın etinin parçalarını yiyerek bir sessizlik anlaşması imzalamalarını istedi.   Cesedin kalıntıları daha sonra göle atıldı, ancak müfettişler kurbanın kim olduğu ve nereden geldiği asla öğrenemedi. Kurban, hiçbir kayıp kaydına uymuyor, sanıklardan hiç biri de isim vermedi.     25 YIL HAPİS CEZASI ALDI   Cesede saygısızlık suçlamaları zaman aşımına uğradı ancak asıl azmettirici Robert M.'nin 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.   Savunma avukatı Monika Widacka, mahkumiyetin "Yıllar sonra ifade veren, alkol sorunları ve akıl hastalığı olan bir kişinin ifadesine" dayandığını söyleyerek temyize gideceklerini söyledi. Cinayette rolü olduğunu ısrarla inkar eden Robert M. kararı duyunca, “Bunu kesinlikle beklemiyordum. Şaşırdım." dedi.    
Polonyalı bir adam, yaklaşık yirmi yıl öncesine dayanan davada, beş arkadaşıyla beraber kimliği hiçbir zaman belirlenememiş bir kurbanı öldürüp parçalarını yemekten 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kan donduran davada her şey 2017 yılında olaya karışan adamlardan biri olan Zbigniew B'nin ölüm döşeğinde itirafta bulunmasıyla başladı. Müteakip soruşturmada polis, kalan dört kişinin ifadelerini aldı.
 
 
Davanın açılması esas olarak, kurbanı yemiş olan ve mahkemeye göre birkaç kez cinayet gecesini açık ve tutarlı bir şekilde anlatan Rafal O'nun ifadesine dayanıyordu.
 
 
Seri katilleri baştan çıkaran çift Görünüşlerine aldanmayın...
İlgili Haber:Seri katilleri baştan çıkaran çift! Görünüşlerine aldanmayın...
 
 
Robert M., 2002 yılında Polonya'daki Lugi köyünde içki içtikten sonra kurbanla tartıştı. Robert ve arkadaşları kavga ettikten sonra adamı yakındaki bir gölün kenarına götürdüler
 
 
ADAMI PARÇALARINA AYIRIP PİŞİRDİLER
 
Zbigniew B. adamın üzerine oturdu ve boğazını kesti, ardından kafasını kesti, kıyafetlerini çıkardı, vücudunun içini çıkardı ve vücudunun geri kalanından beş yumuşak doku parçasını kesti. Keslen parçaları şişelere koyup açık ateşte pişirdiler.
 
 
 
SESSİZLİK ANLAŞMASI İÇİN CESEDİ YEDİLER
 
İddiaya göre Robert M. dört suç ortağından kurbanın etinin parçalarını yiyerek bir sessizlik anlaşması imzalamalarını istedi.
 
Cesedin kalıntıları daha sonra göle atıldı, ancak müfettişler kurbanın kim olduğu ve nereden geldiği asla öğrenemedi. Kurban, hiçbir kayıp kaydına uymuyor, sanıklardan hiç biri de isim vermedi.
 
 
25 YIL HAPİS CEZASI ALDI
 
Cesede saygısızlık suçlamaları zaman aşımına uğradı ancak asıl azmettirici Robert M.'nin 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
 
Savunma avukatı Monika Widacka, mahkumiyetin "Yıllar sonra ifade veren, alkol sorunları ve akıl hastalığı olan bir kişinin ifadesine" dayandığını söyleyerek temyize gideceklerini söyledi. Cinayette rolü olduğunu ısrarla inkar eden Robert M. kararı duyunca, “Bunu kesinlikle beklemiyordum. Şaşırdım." dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.