Aşı sonrası hayatını kaybetti

28.06.2021 - 13:33, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1795+ kez okundu.
 

Aşı sonrası hayatını kaybetti

Ürdün Sağlık Bakanlığı, ikinci doz AstraZeneca aşısı sonrası bir kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Ürdün Sağlık Bakanlığı, 66 yaşındaki bir kişinin ikinci doz AstraZeneca aşısının uygulanmasının ardından hayatını kaybettiğini ve yaşlı adamın ölümü ile soruşturma başlatıldığını aktardı. Yaşlı adamın ikinci dozu aldıktan 10 dakika sonra dinlenme alanında bayıldığını ve hastaneye kaldırılmadan önce sağlık personelinin tıbbi müdahalede bulunmaya çalıştığını açıklayan bakanlık, yaşlı adamın daha sonra hayatını kaybettiğini belirtti.
Ürdün Sağlık Bakanlığı, ikinci doz AstraZeneca aşısı sonrası bir kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Ürdün Sağlık Bakanlığı, 66 yaşındaki bir kişinin ikinci doz AstraZeneca aşısının uygulanmasının ardından hayatını kaybettiğini ve yaşlı adamın ölümü ile soruşturma başlatıldığını aktardı.

Yaşlı adamın ikinci dozu aldıktan 10 dakika sonra dinlenme alanında bayıldığını ve hastaneye kaldırılmadan önce sağlık personelinin tıbbi müdahalede bulunmaya çalıştığını açıklayan bakanlık, yaşlı adamın daha sonra hayatını kaybettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.