ARKADAŞLARINI TEK TEK VURDU

CİNAYET 08.05.2022 - 11:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1705+ kez okundu.
 

ARKADAŞLARINI TEK TEK VURDU

Kemalpaşa ilçesinde alkol aldıktan sonra kavga etmeye başlayan arkadaş grubundaki bir kişi, öfkesine hakim olamayıp ateş etti. Yaralanan 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı.

İzmir'de sarhoş arkadaş grubu arasında katliam çıktı. Kemalpaşa ilçesinde birlikte alkol almaya başlayan arkadaşlar arasında, bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Giderek alevlerin yükseldiği tartışmada, C.U. isimli şahısla, Ahmet Çetin, Kemal Sönmez ve Feyyaz Bulut kavgaya tutuştu. Arkadaşlarını tek tek vurdu Öfkesi dinmeyen C.U., tartışmanın büyümesi üzerine tabancayla ateş edip, Ahmet Çetin ve Kemal Sönmez'i başından, Feyyaz Bulut'u da kolundan vurdu. C.U. olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince ola yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.   2 arkadaş hayatını kaybetti Yaralılardan durumu ağır olan Ahmet Çetin ve Kemal Sönmez, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kolundan vurulan Feyyaz Bulut'un ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Acılı aileler kendinden geçti Öte yandan, olayı duyan Çetin ve Sönmez'in yakınları hastaneye akın etti. Çetin ve Sönmez'in ölüm haberini alan yakınları, hastane önünde sinir krizi geçirdi. Katil her yerde aranıyor Ekipler, olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi C.U.'nun yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
Kemalpaşa ilçesinde alkol aldıktan sonra kavga etmeye başlayan arkadaş grubundaki bir kişi, öfkesine hakim olamayıp ateş etti. Yaralanan 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı.

İzmir'de sarhoş arkadaş grubu arasında katliam çıktı.

Kemalpaşa ilçesinde birlikte alkol almaya başlayan arkadaşlar arasında, bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı.

Giderek alevlerin yükseldiği tartışmada, C.U. isimli şahısla, Ahmet Çetin, Kemal Sönmez ve Feyyaz Bulut kavgaya tutuştu.

Arkadaşlarını tek tek vurdu
Öfkesi dinmeyen C.U., tartışmanın büyümesi üzerine tabancayla ateş edip, Ahmet Çetin ve Kemal Sönmez'i başından, Feyyaz Bulut'u da kolundan vurdu.

C.U. olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince ola yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

2 arkadaş hayatını kaybetti
Yaralılardan durumu ağır olan Ahmet Çetin ve Kemal Sönmez, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kolundan vurulan Feyyaz Bulut'un ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.


Acılı aileler kendinden geçti
Öte yandan, olayı duyan Çetin ve Sönmez'in yakınları hastaneye akın etti. Çetin ve Sönmez'in ölüm haberini alan yakınları, hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Katil her yerde aranıyor
Ekipler, olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi C.U.'nun yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.