ARKADAŞINI KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

CİNAYET 16.11.2021 - 11:26, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1856+ kez okundu.
 

ARKADAŞINI KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Alkol alan bir grup arkadaş arasında çıkan kavgada kalbinden bıçaklanan 23 yaşındaki genç, hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı ise tutuklandı.

Antalya’nın Alanya ilçesi Çarşı Mahallesi Rıhtım Caddesi kıyısında bulunan bir teknede, birlikte alkol alan arkadaşlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi ile yaşanan arbede sırasında A.Ç. (23), kalbinden bıçaklandı.   HAYATINI KAYBETTİ Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, A.Ç.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ise teknede bulunan 5 şüpheliyi gözaltına aldı. A.Ç.’nin cansız bedeni, Alanya Belediye morguna kaldırıldı.   KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İLE ZANLI BELİRLENDİ Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin kamera görüntüsü incelemelerinde, A.Ç.’yi kalbinden bıçaklayan kişinin G.T. (22) olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayda kullanılan bıçak ise dalgıçlar tarafından denizden çıkarıldı.
Alkol alan bir grup arkadaş arasında çıkan kavgada kalbinden bıçaklanan 23 yaşındaki genç, hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı ise tutuklandı.

Antalya’nın Alanya ilçesi Çarşı Mahallesi Rıhtım Caddesi kıyısında bulunan bir teknede, birlikte alkol alan arkadaşlar arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi ile yaşanan arbede sırasında A.Ç. (23), kalbinden bıçaklandı.

 

HAYATINI KAYBETTİ
Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, A.Ç.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ise teknede bulunan 5 şüpheliyi gözaltına aldı. A.Ç.’nin cansız bedeni, Alanya Belediye morguna kaldırıldı.

 

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İLE ZANLI BELİRLENDİ
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin kamera görüntüsü incelemelerinde, A.Ç.’yi kalbinden bıçaklayan kişinin G.T. (22) olduğu tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayda kullanılan bıçak ise dalgıçlar tarafından denizden çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.