Ankara'da kızını silahla vuran damadı kayınpederi tüfekle kovaladı

11.09.2021 - 01:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2324+ kez okundu.
 

Ankara'da kızını silahla vuran damadı kayınpederi tüfekle kovaladı

Etimesgut ilçesinde kayınpederi ile tartıştığı sırada eşini bacağından silahla vuran damadı, kızın babası tüfekle kovaladı. Olay sonrası kısa sürede yakalanan Harun K, emniyete götürüldü.

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi. Süvari Mahallesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Harun K., kayınpederi Turan Halatlı ile sokakta tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce Tuğba K., kavgayı ayırmak için eşi ile babasının aralarına girdi. O esnada Harun K., kendisini sakinleştirmeye çalışan eşine ateş etmeye başladı. BABA POMPALI TÜFEKLE ADAMI KOVALADI Silahtan çıkan kurşunlar Tuğba K.'nın bacaklarına isabet ederken, kadın yere düştü. Harun K. olay yerinden kaçarken, baba eline aldığı pompalı tüfekle arkasından ateş etti. O anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. KADINDA 7 KURŞUN YARASI OLUŞTU Olayı gören çevredeki komşular polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Tuğba K.'yı yaptıkları ilk müdahalenin ardından çevredeki hastaneye sevk etti. Kadının sol dizinde 5, sağ dizinde bir kurşun yarası belirlenirken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. ŞAHIS KISA SÜREDE YAKALANDI Polis ekipleri yaptıkları çalışmada damat Harun K.'nın silahı çöp kutusuna attığını tespit etti. Harun K., Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Harun K. ve kayınpederi, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.
Etimesgut ilçesinde kayınpederi ile tartıştığı sırada eşini bacağından silahla vuran damadı, kızın babası tüfekle kovaladı. Olay sonrası kısa sürede yakalanan Harun K, emniyete götürüldü.

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi.

Süvari Mahallesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Harun K., kayınpederi Turan Halatlı ile sokakta tartışmaya başladı.

Tartışma büyüyünce Tuğba K., kavgayı ayırmak için eşi ile babasının aralarına girdi. O esnada Harun K., kendisini sakinleştirmeye çalışan eşine ateş etmeye başladı.


BABA POMPALI TÜFEKLE ADAMI KOVALADI
Silahtan çıkan kurşunlar Tuğba K.'nın bacaklarına isabet ederken, kadın yere düştü. Harun K. olay yerinden kaçarken, baba eline aldığı pompalı tüfekle arkasından ateş etti. O anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.


KADINDA 7 KURŞUN YARASI OLUŞTU
Olayı gören çevredeki komşular polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Tuğba K.'yı yaptıkları ilk müdahalenin ardından çevredeki hastaneye sevk etti. Kadının sol dizinde 5, sağ dizinde bir kurşun yarası belirlenirken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.


ŞAHIS KISA SÜREDE YAKALANDI
Polis ekipleri yaptıkları çalışmada damat Harun K.'nın silahı çöp kutusuna attığını tespit etti. Harun K., Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı.

Harun K. ve kayınpederi, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.