AMERİKA'LI ŞERİF YARDIMCISI AŞIK OLDUĞU MAHKUMU KAÇIRDI

GÜNDEM 11.05.2022 - 10:58, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1935+ kez okundu.
 

AMERİKA'LI ŞERİF YARDIMCISI AŞIK OLDUĞU MAHKUMU KAÇIRDI

Mahkumu hapishaneden kaçıran kadın şerif yardımcısı 10 gün kaçtıktan sonra yakalandı. Üç araba değiştirerek kaçan çift kaza yaptı.Şerif yardımcısı kadın hayatına son verdi, mahkum hapishaneye geri döndü.

ABD'nin Alabama eyaletinde ceza evinden sorumlu Şerif yardımcısı Vicky White (56), cinayetten 75 yıl hapis cezası yiyen suç makinası mahkum Casey White'ı (38) kaçırdı. Şerif yardımcısı olan sevgilisi Casey White'ı 29 Nisan sabahı cezaevinden sağlık kontrolü için çıkardığı öğrenildi. Kadın şerif yardımcısının, mahkum sevgilisini hapishaneden çıkarma anı ise saniye saniye kameraya yansıdı. 25 bin dolar ödüllü arama Yetkililer, soyadı benzerliği olan çiftin yakalanması için vatandaştan yardım isteyerek, ihbar edene 25 bin dolar ödül verileceğini açıkladı. Binlerce çağrıyı değerlendiren ekipler, pazar günü turuncu bir SUV araçla dolaşan ikiliyi takibe aldı. Kaza yapan firariler, 10 günlük takip sonucu Indiana eyaletinde başka bir araçla yakalandı. İdam edilebilir Aracı kullanan Vicky White, polisi görünce kendini vurdu ve kaldırıldığı hastanede öldü. Lauderdale Polis Müdürü Rick Singleton, White için “bir daha gün ışığı görmeyecek” dedi. “Ona hayatımı emanet ederdim” Olay günü işteki son mesaisi olduğu öğrenilen Vicky White'ın evini piyasa değerinin altına sattığı, arkadaşlarına da plaj kenarında yaşamak istediğini söylediği belirlendi. Lauderdale Bölge Savcısı Chris Connolly ise White için “Ona hayatımı emanet ederdim. Sağlam biriydi” diye konuştu. Birçok suçtan kaydı var Cinayet davası devam eden 38 yaşındaki mahkum, soygun, araç hırsızlığı ve polisten kaçmaktan hüküm giymişti.
Mahkumu hapishaneden kaçıran kadın şerif yardımcısı 10 gün kaçtıktan sonra yakalandı. Üç araba değiştirerek kaçan çift kaza yaptı.Şerif yardımcısı kadın hayatına son verdi, mahkum hapishaneye geri döndü.

ABD'nin Alabama eyaletinde ceza evinden sorumlu Şerif yardımcısı Vicky White (56), cinayetten 75 yıl hapis cezası yiyen suç makinası mahkum Casey White'ı (38) kaçırdı.

Şerif yardımcısı olan sevgilisi Casey White'ı 29 Nisan sabahı cezaevinden sağlık kontrolü için çıkardığı öğrenildi.

Kadın şerif yardımcısının, mahkum sevgilisini hapishaneden çıkarma anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.

25 bin dolar ödüllü arama
Yetkililer, soyadı benzerliği olan çiftin yakalanması için vatandaştan yardım isteyerek, ihbar edene 25 bin dolar ödül verileceğini açıkladı.

Binlerce çağrıyı değerlendiren ekipler, pazar günü turuncu bir SUV araçla dolaşan ikiliyi takibe aldı.

Kaza yapan firariler, 10 günlük takip sonucu Indiana eyaletinde başka bir araçla yakalandı.

İdam edilebilir
Aracı kullanan Vicky White, polisi görünce kendini vurdu ve kaldırıldığı hastanede öldü.

Lauderdale Polis Müdürü Rick Singleton, White için “bir daha gün ışığı görmeyecek” dedi.

“Ona hayatımı emanet ederdim”
Olay günü işteki son mesaisi olduğu öğrenilen Vicky White'ın evini piyasa değerinin altına sattığı, arkadaşlarına da plaj kenarında yaşamak istediğini söylediği belirlendi.

Lauderdale Bölge Savcısı Chris Connolly ise White için “Ona hayatımı emanet ederdim. Sağlam biriydi” diye konuştu.

Birçok suçtan kaydı var
Cinayet davası devam eden 38 yaşındaki mahkum, soygun, araç hırsızlığı ve polisten kaçmaktan hüküm giymişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.