Ali Baba Sultan Cemevi'ne saldıran alçaklar yakalandı!

14.08.2021 - 23:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1492+ kez okundu.
 

Ali Baba Sultan Cemevi'ne saldıran alçaklar yakalandı!

Ali Baba Sultan Cemevi'ne yönelik alçak bir saldırı gerçekleştirildi. Pendik Kaymakamlığı, Ali Baba Sultan Cemevi ve Kültür Merkezi penceresinin kırılmasıyla ilgili faillerin yakalandığını bildirdi. Öte yandan sosyal medyada vatandaşlar birlik ve beraberlik mesajları verirken provokatörler de boş durmadı.

Son günlerde Türkiye'yi kaosa sürüklemeye çalışan alçak provokatörler yine boş durmadı. Mülteci düşmanlığının yanı sıra Alevi-Sünni, Türk-Kürt çatışması çıkarmak isteyen ajan provokatörler, bu kez İstanbul'da Ali Baba Sultan Cemevi'ne saldırı düzenlendi. Saldırganlar yakalandı Pendik Kaymakamlığı, Ali Baba Sultan Cemevi ve Kültür Merkezi penceresinin kırılmasıyla ilgili faillerin yakalandığını bildirdi. Pendik Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Bugün sabah saatlerinde ilçemiz Ertuğrulgazi Mahallesi'nde bulunan Ali Baba Sultan Cemevi ve Kültür Merkezi penceresinin kırıldığı ihbarı alınmıştır. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce cemevi görevlileri ve mahalle sakinlerinden alınan bilgiler ışığında failler yakalanmıştır. Konuyla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi. Sosyal medyada birlik mesajları verildi Sosyal medyada birçok kesimden birlik mesajları verildi. Önemli isimler ise vatandaşlara provokasyona gelmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Provokatörler boş durmadı Diğer taraftan Türkiye'yi karıştırmak için hazırda bekleyen provokatörler de boş durmadı. Alevi vatandaşları kışkırtmaya çalışan başta Taylan Kulaçoğlu gibi terör örgütü DHKP-C militanları gibi provokatörler, halkı galeyana getirmek için harekete geçti. 
Ali Baba Sultan Cemevi'ne yönelik alçak bir saldırı gerçekleştirildi. Pendik Kaymakamlığı, Ali Baba Sultan Cemevi ve Kültür Merkezi penceresinin kırılmasıyla ilgili faillerin yakalandığını bildirdi. Öte yandan sosyal medyada vatandaşlar birlik ve beraberlik mesajları verirken provokatörler de boş durmadı.

Son günlerde Türkiye'yi kaosa sürüklemeye çalışan alçak provokatörler yine boş durmadı. Mülteci düşmanlığının yanı sıra Alevi-Sünni, Türk-Kürt çatışması çıkarmak isteyen ajan provokatörler, bu kez İstanbul'da Ali Baba Sultan Cemevi'ne saldırı düzenlendi.

Saldırganlar yakalandı

Pendik Kaymakamlığı, Ali Baba Sultan Cemevi ve Kültür Merkezi penceresinin kırılmasıyla ilgili faillerin yakalandığını bildirdi.

Pendik Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Bugün sabah saatlerinde ilçemiz Ertuğrulgazi Mahallesi'nde bulunan Ali Baba Sultan Cemevi ve Kültür Merkezi penceresinin kırıldığı ihbarı alınmıştır. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce cemevi görevlileri ve mahalle sakinlerinden alınan bilgiler ışığında failler yakalanmıştır. Konuyla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Sosyal medyada birlik mesajları verildi

Sosyal medyada birçok kesimden birlik mesajları verildi. Önemli isimler ise vatandaşlara provokasyona gelmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Provokatörler boş durmadı

Diğer taraftan Türkiye'yi karıştırmak için hazırda bekleyen provokatörler de boş durmadı. Alevi vatandaşları kışkırtmaya çalışan başta Taylan Kulaçoğlu gibi terör örgütü DHKP-C militanları gibi provokatörler, halkı galeyana getirmek için harekete geçti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.