Alçakların son umudu

29.08.2021 - 11:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1305+ kez okundu.
 

Alçakların son umudu

İktidar olması durumunda 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ihraç edilen KHK'lılara göreve iade sözü veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'cüleri mutlu etti.

FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan, sosyal medyadan "Kılıçdaroğlu sonunda Erdoğan rejiminin dengesini bozacak bir çıkış yaptı. KHK'lılar ve aileleri önümüzdeki seçimin belirleyicisi olacak" mesajını paylaştı. FETÖ'cüler de söz konusu paylaşıma "Şimdilik güzel bir adım. Bunun ikinci adımı 'FETÖ diye bir terör örgütü yoktur, 500 bin kişilik terör örgütü olmaz' olacaktır. Sosyal haklar adım adım kazanılır" yorumlarını yaptı. Son dönemde Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının yaptığı KHK açıklamaları, FETÖ'cüleri cesaretlendirdi. FETÖ'ye destek veren hesaplar ve örgüt üyeleri, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun KHK'lılara yönelik açıklamasının ardından da "#KHK’lariptaledilsin" hashtagi açmıştı.
İktidar olması durumunda 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ihraç edilen KHK'lılara göreve iade sözü veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'cüleri mutlu etti.

FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan, sosyal medyadan "Kılıçdaroğlu sonunda Erdoğan rejiminin dengesini bozacak bir çıkış yaptı. KHK'lılar ve aileleri önümüzdeki seçimin belirleyicisi olacak" mesajını paylaştı.

FETÖ'cüler de söz konusu paylaşıma "Şimdilik güzel bir adım. Bunun ikinci adımı 'FETÖ diye bir terör örgütü yoktur, 500 bin kişilik terör örgütü olmaz' olacaktır. Sosyal haklar adım adım kazanılır" yorumlarını yaptı.

Son dönemde Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının yaptığı KHK açıklamaları, FETÖ'cüleri cesaretlendirdi. FETÖ'ye destek veren hesaplar ve örgüt üyeleri, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun KHK'lılara yönelik açıklamasının ardından da "#KHK’lariptaledilsin" hashtagi açmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.