Alçaklardan Boğaziçi Üniversitesindeki İbnelere destek..

02.02.2021 - 15:24, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2312+ kez okundu.
 

Alçaklardan Boğaziçi Üniversitesindeki İbnelere destek..

Provokatörler tarafından yeni bir Gezi olayı çıkarma umuduyla başlatılan Boğaziçi protestolarına Kati Piri, "Cesur öğrencilere" diyerek destek verdi.

Dün gece, Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan Melih Bulu'yu protesto eden bazı öğretim görevlileri ve LGBT kulüp üyeleri, rektörlük binasını işgal etmek istedi. İşgal girişiminde bulunan gruba polis müdahale etti. İstanbul Valiliği, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerde toplam 159 kişinin gözaltına alındığını, bunlarda 98'inin serbest bırakıldığını açıkladı. Gezi Parkı olaylarında da eylemcilere sürekli destek veren Avrupa Parlamentosu Türkiye eski Raportörü Kati Piri, dün de Boğaziçi'ndeki protestocu gruba destek verdi. "CESUR ÖĞRENCİLER" Her fırsatta Türkiye'yi hedef alan açıklamalarda bulunan Piri, yaşanan olaylarla ilgili sosyal medya hesabından protestocuları savunarak "Türk hükümetinin zulmü artık Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin aleyhine dönüyor. Birçoğu, hükümet tarafından atanan rektörü barışçıl bir şekilde protesto ettikleri için tutuklanıyor. (Sıkılmış pazular) Cesur öğrencilere!" ifadelerini kullandı.
Provokatörler tarafından yeni bir Gezi olayı çıkarma umuduyla başlatılan Boğaziçi protestolarına Kati Piri, "Cesur öğrencilere" diyerek destek verdi.

Dün gece, Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan Melih Bulu'yu protesto eden bazı öğretim görevlileri ve LGBT kulüp üyeleri, rektörlük binasını işgal etmek istedi.

İşgal girişiminde bulunan gruba polis müdahale etti.

İstanbul Valiliği, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerde toplam 159 kişinin gözaltına alındığını, bunlarda 98'inin serbest bırakıldığını açıkladı.

Gezi Parkı olaylarında da eylemcilere sürekli destek veren Avrupa Parlamentosu Türkiye eski Raportörü Kati Piri, dün de Boğaziçi'ndeki protestocu gruba destek verdi.


"CESUR ÖĞRENCİLER"

Her fırsatta Türkiye'yi hedef alan açıklamalarda bulunan Piri, yaşanan olaylarla ilgili sosyal medya hesabından protestocuları savunarak "Türk hükümetinin zulmü artık Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin aleyhine dönüyor. Birçoğu, hükümet tarafından atanan rektörü barışçıl bir şekilde protesto ettikleri için tutuklanıyor. (Sıkılmış pazular) Cesur öğrencilere!" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.