AK Parti Heykel Yapmayı Bırakmıyor

27.09.2021 - 17:41, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 935+ kez okundu.
 

AK Parti Heykel Yapmayı Bırakmıyor

Artvin'de yapımı devam eden ve birçok bölümü tamamlanan Yusufeli Barajı ve HES inşaatında yüzde 91'lik ilerleme kaydedildi.

Yerli ve milli enerji kaynaklarıyla Türkiye'yi dışa bağımlılıktan kurtaracak yatırım adımları devam ediyor. İnşaatı başlayan birçok projede hummalı bir çalışma söz konusu. Onlardan biri de Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı. Baraj projesinde HES inşaatının yüzde 91'lik bölümü tamamlandı.   BARAJ GÖVDESİ VE YOLLAR TAMAM Yapımına 21 Aralık 2012'de başlanan baraj inşaatında bugüne kadar derivasyon tüneli ve batardolar, baraj ulaşım yolları, tüm kazı ve destekleme çalışmaları ile baraj gövde betonu tamamlandı.   HAVADAN GÖRÜNTÜLER Türkiye'nin geleceğine yapılan bu devasa yatırımın yükselen yapıları havadan görüntülendi
Artvin'de yapımı devam eden ve birçok bölümü tamamlanan Yusufeli Barajı ve HES inşaatında yüzde 91'lik ilerleme kaydedildi.

Yerli ve milli enerji kaynaklarıyla Türkiye'yi dışa bağımlılıktan kurtaracak yatırım adımları devam ediyor.

İnşaatı başlayan birçok projede hummalı bir çalışma söz konusu.

Onlardan biri de Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı.

Baraj projesinde HES inşaatının yüzde 91'lik bölümü tamamlandı.

 

BARAJ GÖVDESİ VE YOLLAR TAMAM
Yapımına 21 Aralık 2012'de başlanan baraj inşaatında bugüne kadar derivasyon tüneli ve batardolar, baraj ulaşım yolları, tüm kazı ve destekleme çalışmaları ile baraj gövde betonu tamamlandı.

 

HAVADAN GÖRÜNTÜLER
Türkiye'nin geleceğine yapılan bu devasa yatırımın yükselen yapıları havadan görüntülendi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.