Adamın tüm yaşamı Skandal

16.09.2020 - 14:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2362+ kez okundu.
 

Adamın tüm yaşamı Skandal

Fransa'nın başkenti Paris’te yaşayan hortumcu Cem Uzan'ın yeni skandalı ortaya çıktı. Uzan'ın, 40 yaşındaki ünlü bir takı tasarımcısı olan eşi Fanny olmasına rağmen 27 yaşındaki bir kadınla gayrımeşru ilişki yaşadığı öğrenildi.

Fransa'nın başkenti Paris’te kaçak yaşayan hortumcu Cem Uzan, skandala imza attı.   40 yaşındaki firari Cem Uzan için Fransa’da ‘çapkınlık’ yapıyor dendi. Uzan, 40 yaşındaki ünlü bir takı tasarımcısı olan eşi Fanny'i 27 yaşındaki bir kadınla aldattığı ortaya çıktı.   Fransa’da sığınmacı yaşam süren Uzan, yeni evlendiği kendisinden 20 yaş küçük üçüncü karısını da aldatınca evliliğinin dağılmak üzere olduğu öğrenildi.   İlk evliliğini Şebnem Berker ile yapan, ikinci eşi Alara Koçibey'den de Nisan 2011'de boşanan Cem Uzan; 2012'de de Monakolu Fanny Blanchelande ile üçüncü evliliğini yapmıştı.   Uzan, Monakolu aristokrat bir ailenin kızı olduğu öğrenilen Gabrielle için yuvasını yıkmayı göze almış ve hatta evini terk etmişti.   Genç Parti'yi faaliyete geçirdi Cem Uzan Türkiye'ye dönmek için, geçtiğimiz haftalarda Genç Parti'yi yeniden faaliyete geçirdi.   Genç Parti'nin kurultayında Cem Uzan'ın firari olan kardeşi Hakan Uzan Genel Başkanlığa seçildi.
Fransa'nın başkenti Paris’te yaşayan hortumcu Cem Uzan'ın yeni skandalı ortaya çıktı. Uzan'ın, 40 yaşındaki ünlü bir takı tasarımcısı olan eşi Fanny olmasına rağmen 27 yaşındaki bir kadınla gayrımeşru ilişki yaşadığı öğrenildi.

Fransa'nın başkenti Paris’te kaçak yaşayan hortumcu Cem Uzan, skandala imza attı.

 

40 yaşındaki firari Cem Uzan için Fransa’da ‘çapkınlık’ yapıyor dendi. Uzan, 40 yaşındaki ünlü bir takı tasarımcısı olan eşi Fanny'i 27 yaşındaki bir kadınla aldattığı ortaya çıktı.

 

Fransa’da sığınmacı yaşam süren Uzan, yeni evlendiği kendisinden 20 yaş küçük üçüncü karısını da aldatınca evliliğinin dağılmak üzere olduğu öğrenildi.

 

İlk evliliğini Şebnem Berker ile yapan, ikinci eşi Alara Koçibey'den de Nisan 2011'de boşanan Cem Uzan; 2012'de de Monakolu Fanny Blanchelande ile üçüncü evliliğini yapmıştı.

 

Uzan, Monakolu aristokrat bir ailenin kızı olduğu öğrenilen Gabrielle için yuvasını yıkmayı göze almış ve hatta evini terk etmişti.

 

Genç Parti'yi faaliyete geçirdi
Cem Uzan Türkiye'ye dönmek için, geçtiğimiz haftalarda Genç Parti'yi yeniden faaliyete geçirdi.

 

Genç Parti'nin kurultayında Cem Uzan'ın firari olan kardeşi Hakan Uzan Genel Başkanlığa seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.