Adalet deyince artık midelerimiz bulanıyor

29.07.2021 - 22:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1802+ kez okundu.
 

Adalet deyince artık midelerimiz bulanıyor

Ankara Polatlı 58.Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'nda yangın çıkarmak isterken yakalanan şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince konutu terk etmeme adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Polatlı 58'inci Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı sınırları içinde meydana gelen yangına ilişkin soruşturmayla ilgili açıklama yaptı.   ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST Yapılan açıklamaya göre, K.Y.Ü. isimli şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince konutu terk etmeme adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.   Yangın ile ilgili Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma işlemlerine başlandığı belirtilen açıklamada, olayın faili olduğu tespit edilen şüpheli K.Y.Ü.'nün gözaltına alındığı hatırlatıldı.   BAŞSAVCILIK: AKIL SAĞLIĞI ARAŞTIRILIYOR Açıklamada, "Akıl hastalığı bulunup bulunmadığı araştırılan şüpheli hakkında 'kamu malına zarar verme' ve 'genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması' suçlarından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince 'konutu terk etmeme' adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir" denildi.   PKK'LI OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI Devlet büyüklerine hakaret ettiği ve devlet büyükleri adına sosyal medyada sahte hesaplar açtığı belirtilen şahsın; terör örgütü PKK yanlısı videolar çektiği, Türk bayrağına küfürler ettiği, son olarak Polatlı’da bir yeri daha aynı şekilde yakma girişiminde bulunduğu ve yakalandığı öğrenildi.
Ankara Polatlı 58.Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'nda yangın çıkarmak isterken yakalanan şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince konutu terk etmeme adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Polatlı 58'inci Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı sınırları içinde meydana gelen yangına ilişkin soruşturmayla ilgili açıklama yaptı.

 

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST
Yapılan açıklamaya göre, K.Y.Ü. isimli şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince konutu terk etmeme adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

 

Yangın ile ilgili Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma işlemlerine başlandığı belirtilen açıklamada, olayın faili olduğu tespit edilen şüpheli K.Y.Ü.'nün gözaltına alındığı hatırlatıldı.

 

BAŞSAVCILIK: AKIL SAĞLIĞI ARAŞTIRILIYOR
Açıklamada, "Akıl hastalığı bulunup bulunmadığı araştırılan şüpheli hakkında 'kamu malına zarar verme' ve 'genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması' suçlarından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince 'konutu terk etmeme' adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir" denildi.

 

PKK'LI OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI
Devlet büyüklerine hakaret ettiği ve devlet büyükleri adına sosyal medyada sahte hesaplar açtığı belirtilen şahsın; terör örgütü PKK yanlısı videolar çektiği, Türk bayrağına küfürler ettiği, son olarak Polatlı’da bir yeri daha aynı şekilde yakma girişiminde bulunduğu ve yakalandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.