Abdullah Gül'ün HDP’ye veya CHP’ye katılması isabetli olur!

20.03.2021 - 21:08, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2073+ kez okundu.
 

Abdullah Gül'ün HDP’ye veya CHP’ye katılması isabetli olur!

MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP'ye açılan davayı ve Gergerlioğlu'nun vekilliğinin düşürülmesini doğru bulmayan Abdullah Gül'e olay çağrıda bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli, 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün HDP’ye veya CHP’ye katılmasının isabetli olacağını söyledi. Bahçeli, "11.Cumhurbaşkanı’na tavsiyem, eğer çok üzüldüyse, HDP’ye veya CHP’ye katılması isabetli ve tutarlı bir davranış olacaktır. Hatta çok da yakışacaktır, nitekim tencere yuvarlanıp kapağını bulacaktır." dedi. MHP Genel Başkanı Bahçeli ayrıca, "Geçen hafta Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun milletvekilliği düşürülmüş, adalet ve hukuk harfiyen uygulanmıştır. Fakat bu şahıs ilk günden itibaren direnişe geçmiş, TBMM'yi terk etmeyerek milli iradeye kafa tutmuştur. Bu olacak ve sineye çekilecek bir şey değildir." İfadelerini de kullandı.
MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP'ye açılan davayı ve Gergerlioğlu'nun vekilliğinin düşürülmesini doğru bulmayan Abdullah Gül'e olay çağrıda bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli, 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün HDP’ye veya CHP’ye katılmasının isabetli olacağını söyledi.

Bahçeli, "11.Cumhurbaşkanı’na tavsiyem, eğer çok üzüldüyse, HDP’ye veya CHP’ye katılması isabetli ve tutarlı bir davranış olacaktır. Hatta çok da yakışacaktır, nitekim tencere yuvarlanıp kapağını bulacaktır." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli ayrıca, "Geçen hafta Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun milletvekilliği düşürülmüş, adalet ve hukuk harfiyen uygulanmıştır. Fakat bu şahıs ilk günden itibaren direnişe geçmiş, TBMM'yi terk etmeyerek milli iradeye kafa tutmuştur. Bu olacak ve sineye çekilecek bir şey değildir." İfadelerini de kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.